2777
2789
عنوان

ایده بدین واسه ساخت بازی

334 بازدید | 15 پست

سلام . همسرم تو یه تیم توسعه بازی هستند .

دارن رو یه بازی برای موبایل کار میکنن 

ایده ای که الان دارند روش کار میکنن 

این هست که یک پلیر یا بازیکن داریم 

تو هر مرحله میره بین چند تا دشمن 

اونها همه لباس یکسان پوشیدن ( لباس رباتی )

و در،بین اون ها دو نفر انسان هستند 

که اونا هم دقییقا شبیه ربات ها شده اند 

و در،حضور ربات ها ( یا زامبی و ...) مجبورند مثل اونا رفتار کنند که بقیه متوجه نشن 

اما پا یه جوری باید اونا رو شناسایی کنیم و بعد بقیه رو نابود کنیم تا اونا رو نجات بدیم 

گیم پلی همین است 

یعنی شناسایی انسان های سالم بین دشمن ها 

حالا این که چگونه باشه و با چه مکانیسمی . این رو توش موندیم 

کسی ایده ای داره ؟

حتما اگر ایده پورد قبول واقع بشه . صاحب ایده هم شریک خواهد شد در،ساخت بازی . این رو بر اساس اصول اخلاقی میگم و قول هم میدم .

ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجا دنبال میگردی 😐  من خودم قرارع چند سال دیگه بازی بسازم فعلا ایذه کلی ای ندارم

خب چه اشکال داره . البته راستش این کار،رو بدون اجازه همسرم انجام دادم . نمیدونم درست باشه یا نه

خب چه اشکال داره . البته راستش این کار،رو بدون اجازه همسرم انجام دادم . نمیدونم درست باشه یا نه

مشکل که نداره ولی اینا جایگاه اش نیست مثلا شما اینو به صورت انگلیسی در یه انجمن مخوصص بازی سازی خارجی مطرح کن اونجا شاید به نتیجه ای رسید ی

دلم باران دهانم باران دستم باران تو منتظر ولنتاینی من منتظر بیست دو بهمنم ما مث هم نیستیم 
مشکل که نداره ولی اینا جایگاه اش نیست مثلا شما اینو به صورت انگلیسی در یه انجمن مخوصص بازی سازی خارج ...

البته خب از،یه بابت حق با شماست ـ اینجا اکثرا خانوم هستیم و زیاد اهل بازی شاید نباشند . 

بله اونم پیشنهاد خوبیه ممنون 

ساخت کپی یه بازی عالی خارجی بهتر از ساخت یه بازی جدید از یه انسانی هست که خودش هم مطمعن نیست فوقولادع باشه بازی اش 

وقتی کلش آف کلنز عرضه شد حدود صد تا نخسه غیر رسمی توسط بقییع عرصه شد که اونا هم کلی سود کردن با اینکه خود کلش آف کلنز اصلی موجود بود 

اینو ببنید طرح کلی یه بازی اصلی رو برداشتن و یه تعغیراتی دادن همین باعث شده کلی مخاطب به خاطر اون تعغیرات جذب بشه ولی کلیت بازی همونه ولی بازم ارزش بازی کردن داره چون تعیغرات زیادی ایجاد کردن 

۹۰۰ هزار نصب روزی سی ملیون درآمد تو شاخشه 

دلم باران دهانم باران دستم باران تو منتظر ولنتاینی من منتظر بیست دو بهمنم ما مث هم نیستیم 
ساخت کپی یه بازی عالی خارجی بهتر از ساخت یه بازی جدید از یه انسانی هست که خودش هم مطمعن نیست فوقولاد ...

پس کپی کردن هم ممکنه موفقیت امیز باشه ؟

اخه همیشه از کپی بکردن ایده میترسه . میترسه که زیاد نگیره 

مثلا اللن سبک تیراندازی اول شخص رو راحت میتونه پیدا کنه با گرافیک خوب . ولی میگه خیلیییی تکراری شده. 

الان یه بازی با صد هزار نصب فعال چقدر،در،آمد داره حدودا ؟

پس کپی کردن هم ممکنه موفقیت امیز باشه ؟ اخه همیشه از کپی بکردن ایده میترسه . میترسه که زیاد نگیره&n ...

ببنید خانم نه هر کپی ای ولی بله کپی های عالی می‌تونه اول باید پتانسیل شناس باشید بعدا یه ایده عالی میدن 

کلا مسأله دو چیز هست بدونی چی انتخاب کنی و چه پتانسیل های داره تک به تک پتانسیل هاشو از نظر جذابیت مضاعف هنوز پیاده سازی روی بازی نشده بیرون بکشی بنویسی بعد یکیش که از همه لذت بخش تر می‌تونه باشه رو انتخاب کنی 

حالا این پتانسیل ها دسته بندی دارن از اتمسفر بازی تا قابلیت ها اون های جذابی که پیاده نشده رو تک به تک بنویسی بهترینش رو پیاده کنی 

و از قالب پتانسیل های با احتمال زیاد سود استفاده کنی مثلا میدونی شکر رو با هرچی قاطی کنی عالی میشه خوب سینمای ایر قهرمانان رو با اکثر چیز ها هم قاطی کنی چیزی از اب در میاد که کلی مخاطب جذب می کنه چون کلا این نوع چیز ها برای هر قشری لذت بخش آند و فقط تم ابر قهرمان اینطور نیست چیزای دیگه ای هم هستن که پتانسیل احتمال زیاد جذب مخاطب وجود داره مفصل رو بعدا میگم 

...

بستگی داره چند روش درآمدی داشته باشه مثلا بازی انگری برد با پنجاه ملیون نصب ماهی فقط چند ملیون دلار از تبلغ در یکی از بازی هاش در می آورد فقط تبلیغ خرید به کنار 

ببنید خانم نه هر کپی ای ولی بله کپی های عالی می‌تونه اول باید پتانسیل شناس باشید بعدا یه ایده عالی م ...

ممنونم جناب . ( اگه اشتباه نکنم اقا هستید )

ممنونم به خاطر توضحیات خوبتون . .

بازی های تیراندازی الان اکثرا انلاین شده درسته ؟ 

ممکنه در،این بین یه بازی،آفلاین موفق بشه ؟ .ایا انلاین یا افلاین بودن ملاکه ؟