2777
2789

خانما رفتم سنو ان تی ۵/۳ بود گفت خیلی بالاست شاید مشکل داری بزار ۱۵ هفته بشی برو آمینو سنتز حالم خیلی بده کسی اینجوری بوده؟؟؟ گفت به احتمال زیاد باید سقط کنی بعد کلی سختی حاماه شدم حالام اینجوری توروخدا راهنماییم کنید آمینو سنتز هم خطر سقط بالاست چیکار کنم 

یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺

سه و نیم یا پنج و ۳؟منم ان تیم بالا بود ۱۵هفته امینو دادم سالم بود للانم پسرم ۱۴ماهشه شکر خدا سالم سالم امینو بده خیالت راحت بشه عزیزم 

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه و نیم یا پنج و ۳؟منم ان تیم بالا بود ۱۵هفته امینو دادم سالم بود للانم پسرم ۱۴ماهشه شکر خدا سالم س ...

پنج و سه شما چند بود؟؟ آمینو سخت بود من میترسم؟

امینو سنتز خطری نداره فدات شم خیلی درصد کمی هستن سقط میشه بچشون بچت سالم شک نکن توکل کن بخدا فقط الان حالتو درک میکنم خیلی سخته 

متاسفم ایشاالله بچه بعدی 

آزمایش سل فری بده (ی مقدار گرونه ولی ارزشش رو داره سریع جوابش میاد)😐اگه خدایی نکرده مشکل داشت ک ب احتمال زیاد داره سریع سقط کن 

ولی خب 5/3خیلی بالاس وقتی هم سونو ی جایه معتبر رفتی احتمال درست بودنش و....

جواب آزمایش خونتون چی بود؟؟؟

عزیزدلم انشاالله که چیزی نباشه برا من ۲و هفت دهم بود سی وی اس دادم چیزی نبود خداروشکر انشاالله که نی ...

خداکنه عزیزم من ۵ خیلی زیاده😭

چقد بیماری پیدا شده خدایا خانم همسایه ۸ماهشه تازه بهش گفتن بچت کلیه نداره نمیدونم چی بیا سقط کن جون ...

😭😭😭😭😭خیلی سخته بخدا 

پنج و سه شما چند بود؟؟ آمینو سخت بود من میترسم؟

مال من۳/۷بود نه اصلا اصلا سخت نیست فقط تا میتونی ریلکس باش بهش فک نکن بخدا دردش از امپول باسنم کمتره هر سوالی داری ازم بپرس

میترسم میگن خطر سقط داره هزینشم بالاست😭😭

سل فری بده خونه ولی مطمعن باش بی مشکله من خیلی دیدم سونو گفته امینو و هیچ مشکلی نبوده فقط برای اطمینان خودته 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️