eli_6982 مدیر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 1589 عنوان مامانای باردار یا که بچه دارین توروخدا بیایین😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 46 پست خانما رفتم سنو ان تی ۵/۳ بود گفت خیلی بالاست شاید مشکل داری بزار ۱۵ هفته بشی برو آمینو سنتز حالم خیلی بده کسی اینجوری بوده؟؟؟ گفت به احتمال زیاد باید سقط کنی بعد کلی سختی حاماه شدم حالام اینجوری توروخدا راهنماییم کنید آمینو سنتز هم خطر سقط بالاست چیکار کنم یه روزی بالاخره خدا منم میبینه😓🥺 1400/08/04 | 18:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghamgintarin عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 4854 خداروشکر امامن نمیدونم چراباورکردم خودم نرفتم امینوسقط کردم بااینکه الان دوباره باردارم امابعضی وقت ... متاسفم برات گلم ان.شالله این نی نی سالم بیادبغلت بهش فکر نکن وقتی تشخیص دادن لابد اطمینان داشتن ک مستقیم فرستادنت برای سقط دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان
ghamgintarin عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 4854 نمیدونم بخدا کلی غم اومده تو دلم من کرمانم میفهمم حالتو منم عین شما بودم این روزها و گزروندم خیییلی سخته ولی توکل کن بخدا بسپر بخدا خدا از همه بهتر میدونه خوب و بدو الهی ک سالم باشه نی نی بخدا بودن کسایی ک ان تی شش بودن ج امینو سالم بود دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان