2777
2789
اشکال نداره در عوض چند تا بچه خوشحال میشدم تو می‌تونستی بخری ولی اونا شاید همیشه تو حسرتش میموندن

نه واقعا کارشون درست نبود شما فکر کن من هنوز حسرت کفشی که حقم بود و بهم ندادن باهامه

بهم میگفتن با خانوادت صحبت شده مامانم همین حرفارو بهم میزد میگف برات بهترشو میخرم ولی من اونی رو میخواستم ک فکر میکردم خودم بدستش اوردم چرا باید بچه هارو با جیب باباها بسنجن من اونموقع نمیدونستم ما پولداریم اونیکی ضعیفتر که درکی نداشتم واقعا

خدایا خودت مراقب عزیز ترینم همسر مهربونم باش❤🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازدن تراش رومیزایی که میچرخوندی تراش میکرد با تخت خیلی دوست داشتم اما نامردا نمیخریدن😐🤣

چقدر بده تو ذهنت بمونه یچیز حالا 100تا از اون تراشا هم برات بخرن دیگ فایده نداره یچیزو تا ذوقشو داری باید باشه

آسوناشو خودم حل میکنم سختاشو خدام❤
بعضی وقتها ازادی خوب نیست

من حتی یه گوشی نداشتم مامانم تا بیرون میرفت همه اینترنت گوشی خونه باخودش میبرد واقعا بهم بر میخورد و شد یه عقده  من حق نداشتم مثل همسنام چیزیو که میخوام بپوشم همش به سلیقه مادرم  و بعدش بخاطر عذابای مادرم دوبار به غلط ازدواج کردم و هردوتاشم طلاق

ماهم ماشین نداشتیم .هرسال سیزده بدرچشممون به زنگ تلفن بودیکی زنگ بزنه بگه شمارومامیبریم باخودمون فکر ...

وای اره خیلی بد بود سیزده بدر رو همه خاندانی طور میرفتن یه جای دور از شهر و باصفا ما با اون خانواده ی کم جمعیت میرفتیم پارک سر کوچه

بابام ماشین داشته باشه هر کاری کرد نمیدونم چرا نتونست گواهینامه بگیره هنوزم نداره من همیشه دوس داشتم ...

من لباس 12 سالگیمو تو انباری پیدا کردم پوشیدم برام بزرگ بود الان 32 سالمه و قدم 170، مامانم برای تا بزرگی میخریدش ولی اخه لامصب مگه فکر میکردی من چقدر بشم