2777
2789

بابام ماشین داشته باشه هر کاری کرد نمیدونم چرا نتونست گواهینامه بگیره هنوزم نداره من همیشه دوس داشتم بریم خونه ی فامیلامون یا جاهایی که دوستام میرن ما هم بریم ولی بخاطر نداشتن ماشین خیلی وقتا نمیشد یا هم بعضی جاها رفتنی انقدر پیاده روی میکردیم تا پاهامون تاول میزد گریه هام یادم نمیره بخاطر رفتن به خونه ی فامیل یا مراسم ها و عروسی هاشون

بعد🤔مامانم اصلا سلیقه ی خوبی تو لباس خریدن واس من نداشت یا لباس های گشاد واسم میخرید یا خز حتی تو نوجوونی نذاشت اون لباس هایی که حودم دوس دارم رو بپوشم همیشه به خاطر تیپم مسخره میشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بیست کیلو که کمه بچه هم داری چندتا کار خوبی کردی

دو تا دارم ولی خونه پدر شوهرم روستاس سه گونی شلتک اسیاب نشده دارم پیششون کلا بخاطر اینکه بچگی نبود مواد غذایی الان بیماری جمع کردن مواد غذایی دارم و هر وعده دو مدل غذا درست میکنم برای بچه هاکه متاسفانه لب نمیزنن بد غذان 

دوس داشتم مامانم جلو بقیه تحویلم بگیره ولی فقط ضایع میکرد من. برادرزاده هاش شب خونه ما میموندن اونارو بغل میگرفت میخوابید هم سن من بودن من اعتراض میکردم میگف مامانش نیس ناراحت میشه درحالیکه من مامانم بود باید ناراحت میبودم.هعییی

یه صلوات برای برآورده شدن حاجاتم مهمونم میکنی؟🥺❤
کلی از جایزه های مدرسه رو که حقم بود ولی چون بابام پولدار محسوب میشد در کمال نامردی بهم نمیدادن بجاش ...

اشکال نداره در عوض چند تا بچه خوشحال میشدم تو می‌تونستی بخری ولی اونا شاید همیشه تو حسرتش میموندن

من میرفتم مدرسه هرسال لباس دخترهمسایمون که یکساله ازمن بزرگتربود و میدادن من تن کنم 

هرچی میتونی تلاش کنین 

کاربراقا...أَللّهُمَّ لا تَکِلْنِى إِلى نَفْسِى طَرْفَةَ عَیْن أَبَداً: «خدایا مرا حتى به اندازه یک چشم بر هم زدن به خویشتن وامگذار»!(1)
بابام ماشین داشته باشه هر کاری کرد نمیدونم چرا نتونست گواهینامه بگیره هنوزم نداره من همیشه دوس داشتم ...

ماهم ماشین نداشتیم .هرسال سیزده بدرچشممون به زنگ تلفن بودیکی زنگ بزنه بگه شمارومامیبریم باخودمون فکرکن یکبارتا۲بعدازظهرنشستیم هیچکس زنگ نزد .ناهاروخوردیم وبیخیال شدیم

منم دوچرخه و اون کوله پشتیای مدرسه ک مد شده بود چرخ داشت

من ازدن تراش رومیزایی که میچرخوندی تراش میکرد با تخت خیلی دوست داشتم اما نامردا نمیخریدن😐🤣

یه صلوات برای برآورده شدن حاجاتم مهمونم میکنی؟🥺❤
دوس داشتم مامانم جلو بقیه تحویلم بگیره ولی فقط ضایع میکرد من. برادرزاده هاش شب خونه ما میموندن اونار ...

اخ گفتی

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  
من حسرت ازادی دارم انقدر محدود بودم وهستم که تن به ازدواج اشتباه دادم 

منم تا ابد نمی بخشمشون

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم