2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دانشجوی پزشکی هستی بعداونوقت توی تاپیکهای قبلی درباره پریودی و آمپول پروژسترون پرسیدی؟ جالبه

عزیزم دکتر زنان که نیستم ؛ دانشجو‌ هستم و اتفاقا خوش‌حال میشم از تجربیات بقیه تطلاه کسب کنم ، چون هممطور که میدونیم بیولوژیک بدن انسان ها متفاوته و هر دارویی ممکنه که برای هر کس‌ جور دیگه جواب بده و همینطور حس مشورت گرفتن حس خوبیه ، خیلی زشته ادم ها رو قضاوت کنیم دوست عزیزم ❤️

برای حساسیت فصلی چه امپولی خوبه ؟ ابریزش بینی و عطسه و ....  

عزیز‌دلم بهترین کار اینکه شما به کلینیک‌‌ آلرژی و ایمونولوژی‌مراجعه کنید که بفهمید آلرژی شما از چی هست ایا فصلی یا مزمن هست اما بطور کلی قرص فکسوفنادین که به نام تلوفست توی داروخانه ها هست بی عارضه و‌کمک‌کننده هست 

عزیز‌دلم بهترین کار اینکه شما به کلینیک‌‌ آلرژی و ایمونولوژی‌مراجعه کنید که بفهمید آلرژی شما از چی ه ...

از اول بهار شروع میشه تا اخر تابستون .

اصلا نمیتونم یه گل محمدی حتی بو کنم کلی عطسه میکنم 

به سر سبزی و خاک هم حساسیت میکنم . اینطوری حساسیتم .

اما از پاییز تا عید اصلا حساسیت ندارم‌

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
از اول بهار شروع میشه تا اخر تابستون . اصلا نمیتونم یه گل محمدی حتی بو کنم کلی عطسه میکنم  به ...

حساسیت فصلی هست و باید انتی هیستامین استفاده کنید ، 

سیتریزین هم خوبه اما عوارضش خواب آلودگی‌هست پس من فکر میکنم تلوفست بهترین گزینه باشه

عزیزم دکتر زنان که نیستم ؛ دانشجو‌ هستم و اتفاقا خوش‌حال میشم از تجربیات بقیه تطلاه کسب کنم ، چون هم ...

هبچ قسمتی ازنوشته های من قضاوت نبود.بهترین افرااوهدایت کننده اساتید شما هستن که هم علم دارن هم تحربه‌‌ که میشه اطاعات کسب کرد ته توی سایت عمومی. مخصوصا شما که میگی ایران هم دزس تمبخونی‌ ..  دیگه وافعا برام عحیبتر شد.

عزیزم دکتر زنان که نیستم ؛ دانشجو‌ هستم و اتفاقا خوش‌حال میشم از تجربیات بقیه تطلاه کسب کنم ، چون هم ...

ودرضمن تا جایی که اطلاع دارم سیستم آمورشی خارح ازکشور اجازه کار وتحصیل باهم نمیده مگه اینکه زیرنطر خود استاد باشه و استادبخواد حتی گاهی هم استادبه دانشجو پول میده برای کارش. 

ودرضمن تا جایی که اطلاع دارم سیستم آمورشی خارح ازکشور اجازه کار وتحصیل باهم نمیده مگه اینکه زیرنطر خ ...

عزیزم من نگفتم در بیمارستان کار میکنم، 

من گفتم محصل هستم و کار میکنم 

اطلاعاتتون با نهایت احترام اشتباست ؛ من اینجا به صورت part-time در جایی مشغول کار هستم که اصلا هم ربطی به رشته تحصیلیم نداره ، 

من هم گفتم من فقط در حد توانایی و اطلاعاتی که دارم میتونم سوال های دوستان را جواب بدم .