2777
2789

من حالم از مهمون بهم میخوره الان الکی درس و بهونه کردم اومدم تو اتاقم اومده هر چی میگم گمشو بیدون نمیره پاشدم محکم دستشو کشیدم پرتش کردم پرو پرو باز انگار نه انگار الانم اومدم میگه لباسی که خریدی مبارکت نباشه باهاش لفظی دعوا کردم گوشه کتابمو پاره کرد جلو چشم بعد میگه من نکردم 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬 الانم تو اتاقه داره همه جارو ویرون میکنه من چی کنم دارم رد میدم دستشو فشار دادم محکم باز به کتفش نمیگیره وااااااای خدااااایااااااا دارم رد میدم بیاید ارومم کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگن تو بهشت یکی از امتیازاتی که بهت میدن 

یه بچه فامیل میزارن جلوت میگن سیر دلت بزنش😂😂😂

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400
خب بندازش بیرون به مامانش بگو دارم درس میخونم جمع کن بچو اینم سوال داره در و قفل کن

مامانم الان میگه نکه تو خیلی درس میخونی بیا بیرون 😑 وای خدا به همه خانواده داده به منم داده 

انقدر به خودت خشم و عصبانیت نده اتاقت درش قفل نداره بچرو با مهربونی به یه بهونه بفرس بیرون درو قفل ب ...

مشکل اینه اتاقم کلیدش نیست اگرم قفل میکردم میکوبیدن به در که باز کن میشناسمشون