2777
2789

من از مرده دفاع نمیکنم ولی دوستان که جبهه میگیرن مرده طلاق گرفته. تا حالا زن طلاق گرفته ندیدین با پسر مجرد باشه؟؟؟ اونم با بچه... ادم هایی که طلاق میگیرن حق زندگی دارن چه مرد چه زن.

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته اگه زیر 26 سال هستی ندونسته و فکر نکرده این کار رو کردی پس به نظرات دوستان دقت کن‌ همون کار رو انجام بده

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
زنش ۶ ماهه رفته از نظر من زندگی تموم شدس نظر شما ام محترمه

زندگی وقتی تموم شده اس که طلاق گرفته باشن نه که هنوز اسم خانم تو شناسنامه باشه بعد سر و کله یه زن دیگه تو زندگی اون بدبخت پیدا شه

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 
مگه جوزام داره مرده مطلقس دیگه

نه از این جهت که این خانوم هی تو دلش مقایسه کنه خودشو و با زن قبلیش

اینکه دوستیشون عمیق شد، فردا خواستن ازدواج کنن خانوادش مخالفت نکنه؟؟؟

باید همه چی بسنجه و بعد قبول کنه

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم

بگو برو هر موقع از زنت جدا شدی بیا بسم الله 

تا موقعی ک مهر طلاق تو شناسنامه ش نیست وارد رابطه باهاش نشو 

چه دوستی چه ازدواج و هر نوع رابطه ی دیگه ای 

چون خیااااااااانته

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️

۶ ماهه زنه گذاشته رفته این اقا هم کارا طلاقو داره تموم میکنه کدوم تعلق

عزیزم هر وقت کار طلاق تموم شد اون وقت میشه دوباره هوس تجدید فراش کنه الان فعلا شوهر یه زن دیگه حساب میشه چرا ادم باید وارد زندگی یه مرد متاهل بشه؟

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 
من با نظر شما مخالفم

منم با نظر شما مخالفم 

تا زمانی که مهر طلاق تو شناسنامه نخورده انجام همچین کاری خیانت 

بابا سه ماه از هم دور باشن از لحاظ شرعی دیگه زنو شوهر نیستن الانم که ۶ ماهه جدا هستن دارن طلاق میگیرن موردی نداره مگه اینکه اقا دروغ گفته باشه