2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول گفتم با همون شرایط هم اخر و عاقبت نداره 

دقیقااا

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین 

من هم با دوستان موافقم.

نکن اینکار رو.خودت ضرر میکنی،بهش وابسته میشی و بعد معلوم نیست ایا اصلا طلاق بگیرند یا نه

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

کاری بس بسیار اشتباهی بزارش کلا کنار مکافات و شر برا خودت درست نکنی

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

تو دنیای دیگه ای زندگی نمیکنن احیانن؟

مثلن فرشتگان

یا خودتو زدی به اون راه

یا شایدم میخوای خودتو بزنی به اون راه😏

اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که‌ دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامه‌دهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟

همشون همینو میگن  ۸۰ درصد زن ها اگه شوهراشون رو امتحان کنن بهشون میگن زنم ۶ ماهه گذاشته رفته هیچی نمی‌ده بخورم بهم محبت نمیکنه ... خودتون عاقل باشید 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

اینا همه دورغای رایجه... قدیمی شده دیگه..باور نکن...

مرد متاهل،فقط و فقط به قصد رابطه جنسی،وارد ارتباط با یه خانم مجرد میشه

من از سال ۹۴ خواننده خاموش بودم..۹۶اولین کاربریم..۹۹دومین کاربری که تعلیق شد به درخواست خودم..و الان هم که با سومین کاربری اینجااام:)

نگا برو تهشو در بیار ببین اگه واقعا راست میگه و دنبال طلاقه و ۶ ماه زنش رفته موردی نداره چون زنو شوهر سه ماه از هم دور باشن از لحاظ شرعی زنو شوهر محسوب نمیشن اگهههه واقعا راست میگه موردی نداره

مرده داره جدا میشه چه خیانتی

تا زمانی که جدا نشده خیانت محسوب میشه هر وقت جدا شد اون موقع میتونه دوباره بره با یکی ولی تا وقتی اسم اون خانم تو شناسنامه اش خیانت محسوب میشه در ثانی خیلی ها تو دادگاه خانواده که میرن دلشون با هم نرم میشه و دوباره به زندگی برمیگردن 

در دنیا چیزهای خوبی وجود دارد که می‌توان برایشان جنگید.                                                                                   جی.آر.آر.تالکین