2777
2789
عنوان

بیاید عکس النگوهامون رو بذاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 69 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرس من دوسدارم

خاص بودن بی فایدسـت خـاصـیتـ داشـته باشـین😏ازصدای گذرآبـ چنان فهمیـدم تندترازآبـ روان عمـرگران میگذرد زندگی را نفسی ست.ارزش غــم خوردن نـیسـت..آنقدرسیـربخند تاکه ندانی غم چیست😶
مگه هر ماه چقدر پس انداز کردی که تونستی چندتا النگو بگیری دوست من؟من سالهای سال پس انداز کنم شاید بت ...

من از عید جمع کردم کم کم خریدم از وقتی شروع کردم پس انداز خدا هم کمک کرد اونوقتا نمیدونستم یدونه پلاک کوچولو بخرم اما دیگه قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود همینه دست دوم خریدم بعضی هارو بدون کارمزد خریدم کم کارمزد خریدم 

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
حالا قیمت هم بگو

از دونه ای ۱۶۰۰ تا دو ملیون و ۲۲۵۰

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
من داشتم فروختم

دیگه همینه منم بخوام پولش رو تبدیل کنم سریع میفروشم من اینقدر طلا داشتم و فروختم اوووو همش اگه بود یه کیسه میشد

من از عید جمع کردم کم کم خریدم از وقتی شروع کردم پس انداز خدا هم کمک کرد اونوقتا نمیدونستم یدونه پلا ...

میشه دوباره بزاری عزیزم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿