2777
2789
عنوان

قراره بشم مادر رییس جمهور!😐😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 68 پست
ای جااااااااان  خدا حفظشون کنه مامانارو ❤❤❤❤❤💛💛💛💛 منم کلی امید و ارزو واسم داره ولی نمیدو ...

دلشون خوشه مادرا. من خودمم واسه بچه هام آرزو دارم .

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو مگه امپراطوریِ کره است که من بشم ملکه مادر😂و همه کاره

رییس جمهور ایرانم نمیخواد میگه بشه رییس جمهور امریکا. جدیم میشه اصلا شوخی نداره.😂😂

بستگی به نگرش آدم داره به نظر من زایمان و تربیت بچه های سالم از هر کسی بر نمیاد 

اینو من به تازگی بهش رسیدم واقعا از هر کسی برنمیاد وااااااقعا از هر کسی برنمیاد 

هر کاری انجام میدی اونو به نحو احسن انجام بده اگر در حال حاضر نقش مادری رو به عهده گرفتی همونو عالی انجام بده مطالعه کن دوره های تربیت فرزند شرکت کن در مورد نحوه شکل گیری طرحواره ها مطلب بخون و ویدیو ببین و یه بچه سالم تربیت کن اون وقت تو یه فرد بسیار مفید و عالی برای جامعه هستی 

من یه مدت خیلی ذهنم درگیر این حس نامفید بودن بود ولی تا سه سالگی این بچه م و سه سالگی بچه دوم قرار نیست سر کارم برگردم چون نمی‌خوام بهشون آسیب بزنم توی این مدت مطالعه میکنم توی زمینه مورد علاقه م اطلاعات کسب میکنم سعی میکنم این سه سال طلایی اول زندگی بچه هام رو فقط نقش مادر داشته باشم و واقعیت زندگی رو با خط کش پول و موقعیت اجتماعی نسنجم واقعیت زندگی اینه که من پذیرفتم که مادر باشم پس نباید بهشون آسیب بزنم 

اگر کسی هست که میخواد ریپلای کن و بگه این‌همه بچه که مادر شاغل دارن و سالمن و فلان بهتره در مورد طرحواره طرد شدگی و باقی طرحواره ها مطالعه کنن

بستگی به نگرش آدم داره به نظر من زایمان و تربیت بچه های سالم از هر کسی بر نمیاد  اینو من به تا ...

عزیزم من شاغلم منتها در مقابل مقدار زحمتی که کشیدم چون بار بچه داری رو دوشم بود نتیجه درست و حسابی نگرفتم. 

بستگی به نگرش آدم داره به نظر من زایمان و تربیت بچه های سالم از هر کسی بر نمیاد  اینو من به تا ...

اگه تصمیمتو گرفتی که هیچ ولی اگه نگرفتی درگیر این یه سال طلایی و طرحواره ها نشو. علوم انسانی و خصوصا روانشناسی اصلا علم قطعیت نیست و خیلی چیزا چطور بگم توش مد میشه. این طرحواره ها رو کارگاهش رو و بهتر بگم کل دوره ها که یک سالی شد و یکیشم طرحواره بود من هفت هشت سال پیش رفتم. تو ممکنه هر مسیله ای که به ذهن یه آدم دانا میاد رو رعایت کنی و آخرش بچه ت یه برداشت اشتباه رو درونی کنه. من تلاشمو میکنم ولی نتیجه کاملا قابل کنترل نیست.

عزیزم من شاغلم منتها در مقابل مقدار زحمتی که کشیدم چون بار بچه داری رو دوشم بود نتیجه درست و حسابی ن ...

اگر انتخاب کردی که شاغل باشی حداقل تا زمانی که بچه ت به مرحله ای برسه که برای نیاز های اولیه ش بهت محتاج نباشه اولویت هات رو تغییر بده به همین که الان هستی راضی باش

همین نتیجه ای که از نظرت درست و حسابی نیست رو قبول داشته باش و کافی بدون اینجوری حس بهتری نسبت به خودت پیدا می‌کنی بعد از اون میتونی رشد خیلی زیادی بکنی پس به این تایمی که الان میگذرونی که میبینی از سرعت رشدت در زمینه شغلی کم شده به چشم هیچ و پوچ نگاه نکن چون با وقت گذروندن با بچه چیزی از دست نمیدی بلکه سرمایه گذاری ارزشمند تری میکنیغ

اگر انتخاب کردی که شاغل باشی حداقل تا زمانی که بچه ت به مرحله ای برسه که برای نیاز های اولیه ش بهت م ...

تغییر دادم دیگه. سر کاریم که اون سرعت لازمو نداره. دیگه یه سری تصمیم غلط تو جوونی منو گذاشته اینجا که هستم کاریشم نمیشه کرد فقط غصه میخورم که اونم فایده نداره.  

اگه تصمیمتو گرفتی که هیچ ولی اگه نگرفتی درگیر این یه سال طلایی و طرحواره ها نشو. علوم انسانی و خصوصا ...

من این تصمیم رو یک  سال و نیم پیش گرفتم و از یه شغل تخصصی توی رشته خودم و از دو تا حقوق دل کندم 

در مورد اینکه ممکنه بچه هر برداشتی داشته باشه درسته ولی مهم اینه که چیزی که میدونم قطعا می‌تونه زمینه ایجاد بشه تا برای بچه مشکل به وجود بیاره رو انجام ندم 

توی کشورهای پیشرفته مثل سوییس مهد کودک ها بچه ها رو تا سه سالگی پذیرش نمیکنن مگر اینکه مبلغ بسیار هنگفتی پرداخت کنی که تقریبا دو برابر حقوق یک آدم معمولی محسوب میشه این کار رو کردن که اشتغال مادر تا سه سالگی برای مادر صرفه اقتصادی نداشته باشه و بعد از این سن مهد ها رایگان هستن 

به نظر شما همچین سیستمی می‌تونه بدون آگاهی و بدون یک دلیل قانع کننده و واقعی صرفا چون یه چیزی توی علم روانشناسی مد شده این قانون که روی اقتصاد کشور اثر گذار هست رو برای خودش پیاده کنه؟