ببین این خیلی عالیه که چیزایی که میخوای. و میشناسی
این یه آپشنه باور کن
هر کسی نمیتونه خیلی در مورد چیزایی که میخواد مطمئن حرف بزنه
اگر چیزی که میخوای واقعیه چیزی که میخوای همونیه که باید باشه نه همونی که باعث خوشحالی دیگرانه نه همونی که برای خیلیا آرزو هست اگه واقعا همونیه که توی شخصیت توعه همونیه که باهاش خوشحالی دیگه واقعا اهمیتی نداره که دیگران چه انتظاری دارن بذار داشته باشن
بذار یه واقعیتی رو هم بهت بگم
آدمای اطراف ما چیزی رو از ما انتظار دارن که خودمون بهشون خوروندیم
یکی از افتخار های من توی زندگیم این بود که موقع تحمل سخت ترین درد ها مثلا درد زایمان حتی آخ نگفتم
این برمیگشت به این مسأله که من همیشه نقاب قدرت زده بودم و این به جایی رسید که بقیه واقعا فکر میکردن من واقعا دردی رو تحمل نمیکنم از من یه سوپر وومن ساخته بودن و هر کس هر باری داشت روی کول من سوار میکرد
از یه جایی دیگه این لباس سوپر وومن و این نقاب قدرت و قوی بودن رو از خودم برداشتم
به دیگران فهموندم این منم با همه ضعف هام این منم با همه حساسیت ها و آسیب هام منو همینجوری بپذیرید
از کارم بیرون اومدم
شغلم واقعا عالی بود چقدر بهم حرف زدن که این شغل برای خیلیا آرزوعه به سادگی دوباره به دست نمیاد بالاتر هم گفتم من یه مدت خیلی توی این حس نامفید بودن اسیر بودم ولی دیگه به خودم اومدم دیدم بابا اولویت های من یه چیز دیگه ست خواسته ها و توقع دیگران یه چیز دیگه ست حالا علاقمندی خودم رو پیدا کردم دارم آهسته و پیوسته در موردش اطلاعات کسب میکنم میخوام کاری و انجام بدم که باید انجام بدم
نمیخواستم از هدف هام بگم ولی شوهرم به مامانم لو داد و چون با توقع های مامانم فاصله داشت ، سعی کرد انرژیم رو بگیره و به همون راهی بیاره که قبلا برده بود ولی این دفعه واقعا نذاشتم ادامه بده و بحث رو به کلی عوض کردم و گفتم دیگه نمیخوام در مورد این مسأله صحبت کنیم
کاری رو انجام بده که باید انجام بدی
نذار بقیه برات تصمیم بگیرن من به شوهرم گفتم حتی من تشویق هم نکن بذار صفر تا صد این مسیر رو خودم برم