2777
2789

فداتون بشم کسی که تاپیک میزنه باید تحمل نظرات مختلف متفاوت مخالف موافق داشته باشه

بعضی استارترها فقط برای ارثای روحی و تایید کارهاشون تاپیک میزنن خو شاید یکی نظرش مخالف باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه نتیجه گرفتم اگه جواب اولتو استارتر درست و مودبانه داد بمون اگر نه باید برا خودت متاسف شی که وقتتو براش هدر دادی و زود تاپیکشو رها کنی

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
طرف تاپیکزده در مورد خانکاده شوهر و برخوردش میگم لشتباهه میگه غلط کردی برو بیرون!!! یکی دیگه میگه ب ...

خب عزیزم گاها پیش میاد بعضی کاربرا ذاتا زن ستیزن با ابنکه میدونن حق با خود دخترس ولی بعضیا میان حقو به خانواده طرف یا خانواده ی خودش میدن 

شما مطمئنی نظرت درست بود؟