2777
2789
عنوان

دوستان اگه نظر مخالف نمیخواهید خب تاپیک نزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 47 پست
تاپیکعمونی دوس دارم هدفتون چی از تاپیک زدن دلسوزی و حمایت صد در صدی!! همون یکیش مال تو بود فک.کنم ...

اگر قراره نظر مخالف بدید و ناراحتش کنید

تو تاپیکش نرید حق داره بنده خدا

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
تاپیکعمونی دوس دارم هدفتون چی از تاپیک زدن دلسوزی و حمایت صد در صدی!! همون یکیش مال تو بود فک.کنم ...

پس کارتون نظر مخالف دادنه

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه عزیزم وظیفه ی ما اینجا اینه که راه حل درست بدیم نه اینکه بخایم بنا به شرایط خودمون و افکار خودمون ...

خو بالاخره نظرماشاید فرق کنه وااا

کلی بود دو سه تا یکی میگه مادرم اونده وسط دعوامون پریده با شوهرم و سوهرم میگه از ماذرت و دخالتش بدم میاد خونه نمیاد میگم خو خوب نیست اینکار میگه پس چی وایسته نگاه کنه خووب کرده به توجه😒

خو تامیک نزنه یا اعلام کنه خخ پس هدف چی تایید کامل نظرات خودش عقده ای ایا

منم الان مخالف نظره شما کامنت گذاشتم ، اما شما واکنش نشون دادین و به طرف گفتین عقده ای 

درخواست دوستی قبول نمیکنم

نظر مخالف محترمانه بدن.بعضیا بی ادبن

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍

بعضی افراد هم تاپیک می زنن و راهنمایی می خوان هر گزینه یا راهی رو جلو پاش می زاره یه دلیلی می یاره که قبول نکنه!! اگه قبول نداری خوب نظر و راهنمایی نخواه

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻