2777
2789
عنوان

دوستان اگه نظر مخالف نمیخواهید خب تاپیک نزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 47 پست
تاپیکعمونی دوس دارم هدفتون چی از تاپیک زدن دلسوزی و حمایت صد در صدی!! همون یکیش مال تو بود فک.کنم ...

اگر قراره نظر مخالف بدید و ناراحتش کنید

تو تاپیکش نرید حق داره بنده خدا

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
تاپیکعمونی دوس دارم هدفتون چی از تاپیک زدن دلسوزی و حمایت صد در صدی!! همون یکیش مال تو بود فک.کنم ...

پس کارتون نظر مخالف دادنه

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم وظیفه ی ما اینجا اینه که راه حل درست بدیم نه اینکه بخایم بنا به شرایط خودمون و افکار خودمون ...

خو بالاخره نظرماشاید فرق کنه وااا

کلی بود دو سه تا یکی میگه مادرم اونده وسط دعوامون پریده با شوهرم و سوهرم میگه از ماذرت و دخالتش بدم میاد خونه نمیاد میگم خو خوب نیست اینکار میگه پس چی وایسته نگاه کنه خووب کرده به توجه😒

خو تامیک نزنه یا اعلام کنه خخ پس هدف چی تایید کامل نظرات خودش عقده ای ایا

منم الان مخالف نظره شما کامنت گذاشتم ، اما شما واکنش نشون دادین و به طرف گفتین عقده ای 

درخواست دوستی قبول نمیکنم

نظر مخالف محترمانه بدن.بعضیا بی ادبن

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍

بعضی افراد هم تاپیک می زنن و راهنمایی می خوان هر گزینه یا راهی رو جلو پاش می زاره یه دلیلی می یاره که قبول نکنه!! اگه قبول نداری خوب نظر و راهنمایی نخواه

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻