2777
2789
عنوان

دوستان اگه نظر مخالف نمیخواهید خب تاپیک نزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 47 پست

حق با شماست

اما نظر دادن با توهین کردن فرق داره عزیز دل

مثلا یه نفر میگه با شوهرم دعوام شده شوهرم فلان حرفو به من زده یا زده تو گوشم

یکی میاد میگه شوهرت غلط کرده....به نظر من این نظر دادن نیست بی ادبیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم گاها پیش میاد بعضی کاربرا ذاتا زن ستیزن با ابنکه میدونن حق با خود دخترس ولی بعضیا میان حقو ...

اصلا درست نبوده

مگه همه باید نظر موافق و تایید بدن

هدفش اینه که تایید بشه خب شاید مخالف باشه نظر دیگه باشه حق اظهار نظرم نیست؟؟!

میتونید تو تاپیکاشون نرید مجبور نیستید برید

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
بیخودکرده اسی اعصاب نداره تاپیک.نزنه!!!

شما اعصاب نداری نرو تو تاپیک بقیه

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 
اصلا درست نبوده مگه همه باید نظر موافق و تایید بدن هدفش اینه که تایید بشه خب شاید مخالف باشه نظر د ...

نه عزیزم وظیفه ی ما اینجا اینه که راه حل درست بدیم نه اینکه بخایم بنا به شرایط خودمون و افکار خودمون نظر موافق یا مخالف بدیم 

و صد البته اگه تو حرفتون توهینی نبوده ایشون حق نداشته بهتون توهین کنه 

یه خلاصه از تاپیک و نظری که دادید میتونید بگید؟