2777
2789
عنوان

خواستگار... با تجربه ها بیاین

140 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها 

دوستم با یه آقایی یه سال و نیمه دوستن و تو این مدت بهم وابسته شدن و از اول هم قصدشون ازدواج بود. آقا سرکارش ماهی ۵ تومن حقوق داشت و به دوستم وعده میداد کارشو عوض کنه که حقوقش بیشتر باشه ولی به دلایل نامعلوم یه روز میگه کارمو ترک کردم چون اونجا نمیخواستم حمالی کنم!

الان سرکارش دو تومن حقوق میدن که نمیشه واقعا زندگی رو چرخوند با این پول. بنظرتون دوستم پاش بمونه تا اوضاع درست شه و ازدواج کنن یا به خواستگارای دیگه بله بگه؟ به ضربه روحیش می ارزه؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگ عاشقشه و دلش گیره اصلا ازدواج نکنه😐

ما در دو جهان غیر خدا یار نداریم🌿اگر جایی چیزی گفتم ناراحتتون کردم شما به بزرگواری و مهربونی خودتون منو ببخشید لطفا💜👀)بدم میاد وقتی یه جایی نظر میدم ریپلای کنی مخالفم حرف بزنی! اصلا جوابتو نمیدم چون این نظر منه و به تو مربوط نیست😐😂🚶‍♀️

نمیدونم اطلاعات دقیقی ندادی 

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

اگر مطمئنه که اقا شرایط و درست میکنن بمونه

اگر نه که کات کنه

سه چارع صب                                                         فقط منو اروم میکرد                                                  چشای تو:)
کات کنه همین اول کاری وعده وعثذه سرخرمن میده بهضم عمل نمیکنه بمونه پا چیش همون خواستگار تامام 😁

منم اینو میگم 

من متاهلم و دوست جنس مخالف تو مجردی نداشتم برای همین نمیتونم راهنمایی درست بدم

بستگی داره این آدم ارزش صبر و وقت گذاشتن داره یا نه .اگه فقط مشکل  شغلشه و می‌دونه پسره آدم زرنگ و اهل پیشرفته می‌تونه بازم بهش وقت بده وگرنه دوستت بره دنبال زندگیش

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
چه اطلاعاتی؟

ک رابطشون در چ حده

دوستت روحیه ش چطوره 

مثلا من برام راحته کات کنم و تمام ولی بعضی دیگه ن تا سال ها اشک و. گریه

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 
در حد بیرون رفتن تلفنی حرف زدن و خیلی راحتن  روحیه حساسی داره

اگه حساسه حتی شوهرم کنه دلش پیش همین گیر میمونه