2777
2789
عنوان

الویت برنامه ریزی جشن ازدواج

291 بازدید | 12 پست

خوشگلا سلام 

شما اگه قرار بود اواخر بهمن اوایل اسفند عروسی بگیرین از کی میرفتین برای دیدن باغ یا هتل برای جشن 

و اینکه اول خونه رو برای اجاره دیدین یا اول تشریفات؟

آماده ام که پذیرای تو باشم فرزندم

باغ و تالار و هتل خیلی زود پر میشه 

معمولا از چندماه قبل از مراسم باید اقدام کنید به رزرو 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باغ و تالار و هتل خیلی زود پر میشه  معمولا از چندماه قبل از مراسم باید اقدام کنید به رزرو  ...

مثلا از آخر این ماه بریم خوبه؟ البته تاریخ تعطیل نمیخوام ولی جایی که میخوام دوس دارم مجلل باشه 

باغ یا تالار یا هتل زود پر میشه از حالا رزرو کنید ،، خونه هم یکماه قبل اوکی باشه 

خونه ی ماه قبل رسیدین چوبی هاتونو بگیرین؟ چون من جهازمو گرفتم مونوه چوبی و فرش و پرده میترسم بد قولی کنن

ما خونه رو یه ماه قبل گرفتیم تالار اتلیه ارایشگاه هم دوماه قبلش گرفته بودیم ولی خورد به کرونا و ...

دیگه الان که اکثر بزرگترا دو دوز و زدن 

اطرافیان ما و خودمونم همه دو دوز و زدیم 

حتی جاهای دیگه استادیوم هم باز شده 

حالا من در حالت عادی ۱۰۰۰تا مهمون داریم ولی به ۴۰۰ ۵۰۰ رضایت بدم😂

خونه ی ماه قبل رسیدین چوبی هاتونو بگیرین؟ چون من جهازمو گرفتم مونوه چوبی و فرش و پرده میترسم بد قولی ...

من کلا سه ماه عقد بودم تو دوماه خرید رو کامل انجام دادیم ، و یک ماه قبل عروسی خونه گرفتیم و چیدیم وسایل رو

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
مثلا از آخر این ماه بریم خوبه؟ البته تاریخ تعطیل نمیخوام ولی جایی که میخوام دوس دارم مجلل باشه 

ببین زودترین تاریخی که می تونین برین چون هرچی زودتر برید ضرر نمی کنید حالا آخر این ماه یا زودتر 

چون تکلیف کارهاتون مشخص میشه چون اینجوری تاریخ عروسیتون هم مشخص و حتمی میشه و بقیه کارهاتون رو بر اون اساس برنامه ریزی می کنید 

آخر سال هم کلا عروسی زیاده 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
من کلا سه ماه عقد بودم تو دوماه خرید رو کامل انجام دادیم ، و یک ماه قبل عروسی خونه گرفتیم و چیدیم وس ...

چقد خوب من همش استرس این چوبی هارو دارم🤦‍♀️

ببین زودترین تاریخی که می تونین برین چون هرچی زودتر برید ضرر نمی کنید حالا آخر این ماه یا زودتر  ...

وای زودتر برم خانواده همسرم خیلی خونسردن 

خرج میکنن ولی خیلی خونسردن

از الان دیرم شده

خودمم میگم ولی خانواده همسرم خیلی خونسردن 

سر عقدمونم همین شد 

هور گرفتیم ولی انقد دم مراسم رفته بودیم فقط میگشتیم کدوم خالیه