2777
2789
عنوان

شمام از پولدارا بدتون میاد؟

1604 بازدید | 51 پست

واقعا چرا مردم اینجورین فقط چرا ظاهر رو‌ میبینن آخه خبر ندارن از پشت ماجرا چیا میگذره 

ظاهرزندگی بقیه رو با باطن زندگی خودشون مقایسه میکنن

همش دلشون میخواد بدبخت باشی تا بفهمن فلان چیزو خریدی فلان کارو کردی فلان شادیو فلان سفرو عصابشون خورد میشه 

اون موقع که غم بود کجا بودن الان که غم هست چرا فقط شادی ظاهریو میبینن

تو رو قرآن شما اینجوری نباشید بیایید همین ظاهری که با سیلی سرخه رو از هم نپاشید 

شاید یکی تو زندگی کل خوشیش همینه که بخواد برای دوستاش ظاهر زندگیشو تعریف کنه خوش باشه چند ساعتی بگه و بخنده 

قششنگ درک کردم هر چقدر بدبخت تر به نظر برسی همونقدر باهات صمیمی میشن ( کسایی که سطح شعورشون فقط ظاهرو میبینه و سطحی نگرن و خوشبختی خودشونو هیچ وقت نمیبینن)

نمیگم پول مهم نیست چرا خیلی مهمه ولی نه اینکه بخوان بگن چون داری صددرصد خوشبختی 

شما جزو کدوم دسته آدمایید ؟؟؟؟ چطور فکر میکنید ؟ مگر نه آنکه هر که بامش بیش برفش بیشتر؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقیقتش من دوستای متوسط دارم پولدارم دارم به جرات میگم دوست های پولدارم خیلی خودشونو میگیرن اصلا خوش نمیگذره باهاشون ولی اونیکی دوستام خیلی با معرفتن به فکر آدمن باهاشون خوش میگذره 

ن مگه ارث بابامو خوردن ک پولدار شدن

هر چند بابای بابامم پولی نداشته ک کسی با خوردنش پولدار بشه😂😂😂

سلام دوست مجازی من😃 اینجا نه من شمارو میشناسم نه شما منو، اما اونقد بهم نزدیکیم که هر لحظه که اراده کنیم میتونیم باهم حرف بزنیم, درد و دل کنیم, همدیگه رو راهنمایی کنیم. این خیلی خوبه که همو داریم.😍 اما با وجود اینهمه صمیمیت و نزدیکی نه من از، زندگی شما اطلاع دارم نه شما از زندگی من ولی هممون خوب میدونیم که همه دلی به نازکی حباب برای شکستن دارن. چقد قشنگ میشه باهم یکم مهربونتر باشیم بهم توهین نکنیم و اگر از جایی دلمون پر شد اونو سر هم خالی نکنیم. فضا مجازیه اما دلا واقعیه و زود میرنجن، بغض خیلی راحت تو گلو میشینه و چشما مثل بارون بهار میبارن 🥺🥺 بیاین دلیل لبخند هم باشیم ❤ دوستتون دارم دوستای نی نی سایتی من😘😘😘😘😘😘

این روزا با پول همه مشکلات حل میشه، ی عده میگن طرف پولداره سلامتی نداره، حداقل اینه عشقوحالشو میکنه و  با لذت میمیره تازه چون پولداره میتونه بیشتر زنده بمونه😐 آدمای بی پولم مریضی دارن پول ندارن ی دارو بخرن 

اصن دنیا ناعادلانس:/

منم گاهی میبینم کسی کاری که من دوست دارمو انجام میده و من بهر دلیل محرومم کمی حسرت میخورم. ولی دلم نمیخواد طرفم بهش بد بگذره. حال بد طرفم نه تنها حالمو خوب نمیکنه بلکه به غمام اضافه میشه. به نظرم مشکل از منه و بقیه نباید شادیاشونو مخفی کنن تا من احساس رضایت کنم.