2777
2789
عنوان

شمام از پولدارا بدتون میاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 51 پست

نه بدم نمیاد فقط اونایی که با بیت المال پولدار شدنو دوس ندارم وگرنه بقیه نوش جونشون زحمت کشیدن

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
نه اماازخدامتنفرمیشم وقتی دردخیلیارومیبینم و راحتی یه عده رو

اگه بدونید خدا به هرکی چه دردی داده بابت درد فقیری شکر میکنید😂😂👌من که خودم همیشه شکر میکنم پول باشه ولی سلامتی نباشه چی 😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا چی باید بدم بیاد خب

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

خوشبختی ذاتیه اصلا ربطی ب پول نداره

اگه اینطور بود باید هیچ پولداری افسرده نمیشد

اینم بگم خوشبختی اصلا تعریفش برای هر کس فرق داره

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤

من شوهرمو خانواده شوهریم بشددددددددددددت پولدارن

میدونی عیبشون چیه؟

همه چیو با پول اوکی میکننو فک میکنن همه دنیارو میتونن با پولشون بخرن

هرچی بشه میگن مهم اینه(دست ب جیب میزنن)

بدم میاد ک منم منم باشه بخاطر،پول قلدر باشه

چ میشود کرد

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜
این روزا با پول همه مشکلات حل میشه، ی عده میگن طرف پولداره سلامتی نداره، حداقل اینه عشقوحالشو میکنه ...

اینکه پول باشه و نتونی با پول سلامتی رو بدست بیاری خیلی دردش بیشتره خیلییی 

تا تو موقعیتش نباشی نمیدونی‌ چی میگم 

عقده ایها معمولا بدشون میاد کسی که پولداره تلاش بیشتر کرده و خدا هم براش خواسته

حتی اونی که از راه‌های دیگه پول دار شده هم به ما مربوط نمیشه خودش میدونه و خدا و حق الناس 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 

نه اصلا بدم نمیاد ازشون 

و به بقیه ادمایی هم که همیشه از لحاظ مالی دستشون تنگه و گله دارن همینو همیشه  میگم که. چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از ان حیران بماند... خیلیا رو دیدم اینجوری 

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

من پولدارا رو دوست دارم حتی اونی ام که ریگی تو کفشش بوده سی سال دوییده تا پولدار شده. بالاخره اون آدم یه توانایی و طرز فکری داره که بقیه ندارن‌

و راستش اصلا نمی فهمم چرا یه عده برای دلداری بی پولها می گن مهم سلامتیه

چه ربطی داره هر چیزی جای خود

من این رو بی اغراق میگم

که بعد از کلی کار کردن رو خودم الان جدی به این درک رسیدم که وقتی آدما رو میبینم معاشرت میکنم یا در زندگی روزمره باهاشون روبه‌رو میشم به هیچ وجه دقت نمیکنم به پولدار بودن یا نبودنشون

اصلااااا این مورد آنقدر برام فرقی ندارد که به همه یه دیدی دارم مثلا کسی که ببینم به یه حیوون تو خیابون داره غذا میده یا لبخندی بر لب داره 

یا کسی رو ببینم اخمو یا جلوم بد دهنی کنه یا مثلاً تو خیابون حیوان یا انسانی رو آزار بده ‌

از رو این چیزا تصویر آدما جلو چشمم هست 

نمی‌دونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه 

یعنی پولدار فقیر برای من هر دو آدم و برابرند در حدی که نمیتونم این سوال رو جواب بدم که از پولداران بدتون میاد یا نه ‌

از نظر من پولدار فقیر یکیه مگر رفتارشون تفاوت ایجاد کنه

عقده ایها معمولا بدشون میاد کسی که پولداره تلاش بیشتر کرده و خدا هم براش خواسته  حتی اونی که ا ...

تازمانی طرزفکرت این باشه وضع جامه همینه اتفاقااینهمه اختلاف طبقاتی جای سوال داره 

حرفی ندارم🤐

پولدار بودن چیز بدی نیست ولی عرضه داشته ها چیز بدیه .

باید بپذیریم الان در بالاترین سطح نرخ تورم هستیم واقعا اوضاع اقتصادی جامعه و بیشتر مردم خوب نیست .پولداربودن با پولدارنشون دادن خیلی متفاوت.

ماییم که بی هیچ سرانجام خوشیم   
من شوهرمو خانواده شوهریم بشددددددددددددت پولدارن میدونی عیبشون چیه؟ همه چیو با پول ...

خب واقعیت همین دیگه با پول میشه هر کاری و درست کرد

ب جز ترشی که به زمان نیاز داره

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
اینکه پول باشه و نتونی با پول سلامتی رو بدست بیاری خیلی دردش بیشتره خیلییی  تا تو موقعیتش نباش ...

ببخشید رک میگم.. ولی اینکه طرف سگ دو بزنه و تهش شرمنده خانوادش باشه و حسرت خیلی چیزا به دلش مونده باشه اصلا قابل قیاس نیست..