2777
2789
عنوان

شمام از پولدارا بدتون میاد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1617 بازدید | 51 پست
خب واقعیت همین دیگه با پول میشه هر کاری و درست کرد ب جز ترشی که به زمان نیاز داره

بترکی حرفت خندم داد

ولی من مشکل جسمی دارم همه طایفه ی شوهرم پول روهم بزارن خوب نمیشم

ببین چقد دردناکه!!!!

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید خوشی ها رو به نمایش گذاشت ایجاد حسرت و آه می‌کنه و باعث مشکلات بیشتر براتون میشه. لازم نیست بگید بدبخت هستید ولی نمایش های ظاهری خیلی به خودتون و زندگیتون ضربه می‌زنه همیشه هم همین بوده 

تازمانی طرزفکرت این باشه وضع جامه همینه اتفاقااینهمه اختلاف طبقاتی جای سوال داره 

کسی که طبعش بلند باشه به زندگی دیگران غبطه نمیخوره و از اسایششون ناراحت نمیشه 

اختلاف طبقاتی همه دنیا هست پس مردم معمولی نباید چشم دیدن پولدار داشته باشن؟ همه که از دزدی و اختلاس پولدار نشدن 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
بترکی حرفت خندم داد ولی من مشکل جسمی دارم همه طایفه ی شوهرم پول روهم بزارن خوب نمیشم ...

خب بنظرت الان که مشکل مالی نداری تنها دغدغت درمان با کسی که مشکل مالی ی طرف درمان و افسردگی بیماری ی طرف قابل قیاس هستین؟

پول حتی بیماری و هم راحت میکنه

درسته گفتم خوشبختی باید تو نگرشت به زندگی باشه اما تو این دوره زمونه پول واقعا حرف اول و میزنه

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
خب به این فک علاوه برمشکل جسمی بی پولم بودی فرقی نمیکرد؟

ب جفت چشای تنها برادرم قسم بقدری اذیت میشم میخوام حسرت خیلی چیزا بدلم باشه ولی مشکل سلامتی پیش همه و خودم خارم نکنه باعث شکستگیم نشه

ادم سالم ب خدا بهتر از ادم بیمارو پولداره

من هرچی بخرم بپوشم بخورم

ولی دلم همونه ک همونه چشام همیشه خیس

چرا الان بیدارم ؟

از غم

توسن کم اینطور بشم 

بعد ازپول میگید؟؟؟؟؟

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه خوشبختیــم بفرست‌،،شاید همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم💜
عقده ایها معمولا بدشون میاد کسی که پولداره تلاش بیشتر کرده و خدا هم براش خواسته  حتی اونی که ا ...

دقیقا

مثلا از جلو ی برج خوشگل رد میشیم میگم واو خوشا بحال صاحبش

درحالی که نمیدونیم اون چه چالش ها و سختی های و گذرونده تا به اینجا برسه 

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤

غلط کرده کسی از من بدش بیاد😬😬😬😬

راستش من نفهمیدم اصلا چی گفتی

ولی خوب اصلا پولداری یا بی پولی مثل تحصیلات می مونه شعور نمی یاره 

تو ذاتت خوب باشه چ فقیر چ پولدار چ تحصیلکرده چ بی سواد

اگه بدونی چطورازمارفتن بالاکه پولدار شدن حالت ازشون بهم میخوره

بازم میگم نوش جونشون،،زرنگ بودن نون زرنگیشونو خوردن..ماها هم بی بخار بودیم نتونستیم حقمونو بگیریم پس حقمونه..

عضو گروه نارنجی🧡🧡🧡وزن شروع ۱۷ / ۹ /۰۰(۶۷/۷۰۰)🧡هدف (۵۵) 🧡قد ۱۵۵🧡🌷🍁🤩۲۰ / ۹ / ۰۰ (۶۶/۸۰۰)🧡۲۸ / ۹ /۰۰ (۶۶/۱۰۰)🧡۵ / ۱۰ / ۰۰(۶۵/۷۵۰)
توایران تاجیب کسیونزنی پولدار نمیشی 

در حال حاضر بله ولی یکی مثل عظیم زاده که با سختی شروع کرده و پولدار شده آدم باید بدش بیاد؟ 

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه