2777
2789
عنوان

با شوهر مشروب خوار و بد دهنم چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1877 بازدید | 48 پست
انگار میمیرن اینو نخورن عوضیا فکره ژنو بچشون نیستن منم خسته شدم بخدا

وقتای عادی خیلی خوبه خرج می‌کنه گردش می‌بره اما این گوهو که میخوره یکی دیگه میشه

ذات بد نیکو نگردد .........،🤦🤦🤦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم زندگی واسم جهنمه دوروز خوبه دوباره میخوره اذیت میکنه

قبل ازدواج چی فکر میکردم الان چی شد 😞😞😞😞از یه زندگی رویایی همش ترس و استرس نصیبم شد

قبل ازدواج چی فکر میکردم الان چی شد 😞😞😞😞از یه زندگی رویایی همش ترس و استرس نصیبم شد

اره بخدا همش حس بد دارم پیش خانوادشم انقد دعوا راه انداخته سره این موضوع خانوادش هم فقط میگن عیبی نداره تو چیزی بهش نگو گیر نده جای من نیستن منو درک کنن

اره بخدا همش حس بد دارم پیش خانوادشم انقد دعوا راه انداخته سره این موضوع خانوادش هم فقط میگن عیبی ند ...

خانوادش دیگه عادت کردن به کاراش همونا باعث شدن فکر کنه می‌تونه هر کاری کنه و هیچ کس چیزی بهش نگه

همش میگم خیلی بدبختم ازمن بدتر نیست

کاش یه خونه اجاره ای داشتم به جای دوتا شوهرم کارگر بود نون و پنیر میخوردم اما آدم بود خوش اخلاق بود 😔😔😔😔😔😔😔😔

خداروشکر تو زندگی همه چیز دارم ولی اصلااااا حس خوشبختی و آرامش ندارم اصلااا    

منم همه چیز دارم طلا خونه مغازه ماشین شغل ثابت اما هیچ کدوم حس خوشبختی ندارع برام