2777
2789
عنوان

مهمون بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 64 پست
ایشون کرونا بگیره اکه بره خونه مردم میشه نکبت  الان بحث بچه نیس مشکل پدرمادرشه

پدر و مادرش بچه رو کجا بذارن برن بیمارستان؟؟؟؟ 

شرایطو درک کنیم

واقعا چاره ای نداشتن

نهایتا فرض کنن دور از، جونشون ی نفر از، اعضای خانوادشون کرونا گرفته

نمینداختنش بیرون ک

تو خونه مراقبش میبودن تا درمان بشه خودشونم مراقب میبودن مبتلا نشن

سلام دوست مجازی من😃 اینجا نه من شمارو میشناسم نه شما منو، اما اونقد بهم نزدیکیم که هر لحظه که اراده کنیم میتونیم باهم حرف بزنیم, درد و دل کنیم, همدیگه رو راهنمایی کنیم. این خیلی خوبه که همو داریم.😍 اما با وجود اینهمه صمیمیت و نزدیکی نه من از، زندگی شما اطلاع دارم نه شما از زندگی من ولی هممون خوب میدونیم که همه دلی به نازکی حباب برای شکستن دارن. چقد قشنگ میشه باهم یکم مهربونتر باشیم بهم توهین نکنیم و اگر از جایی دلمون پر شد اونو سر هم خالی نکنیم. فضا مجازیه اما دلا واقعیه و زود میرنجن، بغض خیلی راحت تو گلو میشینه و چشما مثل بارون بهار میبارن 🥺🥺 بیاین دلیل لبخند هم باشیم ❤ دوستتون دارم دوستای نی نی سایتی من😘😘😘😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کرونا بگیرم از خونه جم نمیخورم مگه قاتلم بیرون برم و باعث کرونا گرفتن و خدای نکرده مرگ کسی بشم؟

وممکنه متوجه نشی ویروس کرونا داری قبل بروز علایم

تازه شرایطو درک کن

بخدا مساله حادی نیست 

سلام دوست مجازی من😃 اینجا نه من شمارو میشناسم نه شما منو، اما اونقد بهم نزدیکیم که هر لحظه که اراده کنیم میتونیم باهم حرف بزنیم, درد و دل کنیم, همدیگه رو راهنمایی کنیم. این خیلی خوبه که همو داریم.😍 اما با وجود اینهمه صمیمیت و نزدیکی نه من از، زندگی شما اطلاع دارم نه شما از زندگی من ولی هممون خوب میدونیم که همه دلی به نازکی حباب برای شکستن دارن. چقد قشنگ میشه باهم یکم مهربونتر باشیم بهم توهین نکنیم و اگر از جایی دلمون پر شد اونو سر هم خالی نکنیم. فضا مجازیه اما دلا واقعیه و زود میرنجن، بغض خیلی راحت تو گلو میشینه و چشما مثل بارون بهار میبارن 🥺🥺 بیاین دلیل لبخند هم باشیم ❤ دوستتون دارم دوستای نی نی سایتی من😘😘😘😘😘😘

من دیدم یکی کرونا گرفت بچه شو گذاشت پیش مادرش. مادرش هم گرف شدیدتر.خیلی مراقب باش. اینقدم ب اون بچه بدوبیراه نگو مقصر بزرگترا هستن حتی پدر خودت میتونست قبول نکنه و بگه نه نگه نمیدارم

خداوندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن چه دشوار است چه دردی میکشد آن کس که انسان است و از احساس سرشار است....
دوست دارم ببینم تو همچین موقعیتی شما چطور برخورد میکنی؟بعضی وقتا فقط نظر دادن راحته

جوابی که بهم داده رو بخون نگران ریزش مو زیبایی صورتشه ما هممون انسانیم اهل یه کشور و ملیتیم فامیلم که باشیم که دیگه از یه خون حساب میشیم وقتی خودمون به خودمون رحم نکنیم کی می خواد رحم کنه

نه اصلا تو همچین موقعیتی بودم بچه ی جاریمم بود هم سن دختر خودمه و شیش سالشه مراقبش بودم الکل به دست ...

عزیزم کرونا ی بیماریه یکی رو میگیره میکشه یکی دیگرم میگیره چیزی نمیشه.پس ی بیماریه غیر قابل پیش بینیه.پدر این بچه که نمیخواد در بست بشینه در بیمارستان خب ازش نگهداری میکرد.از اینکه گفتن خونه فلانی میزاریم که بقیه نگیرن بنظرت چه منظوری ازش در میاد؟به شخصه به اسی حق میدم.من خودم فامیلا شوهرم کرونا گزفتن اومدن خونمون حالشونم اصلا خوب نبود نمیشد بیرونشونم کرد.ولی پدر و مادر خودم گرفتن تا دوماه قرنطینه بودن.بنظرم پدر این بچه میتونست کاری کنه که مجبور نشه بچشو بفرسته خونه کسی فقط کافی بود به خودشون کمی سختی بدن

تو اصلا خوب.توعالی  .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو  👋 
وممکنه متوجه نشی ویروس کرونا داری قبل بروز علایم تازه شرایطو درک کن بخدا مساله حادی نیست 

خب من کلا با ماسک میرم بیرونو با کسیم  ارتباط ندارم حتی برم چیزی بخرم با دستکش به وسیله ها دست میزنم

خیلی عصبیم واقعا چرا باید کرونا بگیرم به چه گناهی اخه؟

پدر و مادرش بچه رو کجا بذارن برن بیمارستان؟؟؟؟  شرایطو درک کنیم واقعا چاره ای نداشتن نهایتا ...

نمیشه قضاوت کرد ولی وقتی می‌دونی کرونا داری نباید بری شهر دیگه ک کسی رو نداری زایمان کنی که مجبور بشی بچه ناقلتو بندازی خونه مردم 

من خودم میخام زایمان کنم دوهفته دیگه شهر خودم کوچیکه و بیمارستان شهر امکاناتش قطعا بیشتره اما بخاطر آلودگی شهر دیگه ک مشکلی پیش نیاد راه دور و‌اذیت نشدن بقیه همینجا زایمان میکنم ..کرونا هم ندارم تازه 

خب من کلا با ماسک میرم بیرونو با کسیم  ارتباط ندارم حتی برم چیزی بخرم با دستکش به وسیله ها دست ...

عزیزم دیدگاه تو اصلاح کن

ان شاالله نمیگیری

اگر هم بگیری گناه نکردی 

واکسن نزده پدر و مادرت؟؟؟ 

جوابی که بهم داده رو بخون نگران ریزش مو زیبایی صورتشه ما هممون انسانیم اهل یه کشور و ملیتیم فامیلم ک ...

پست پایین جوابتو دادم.بخون عزیزم.بعضی ها واقعا بیشعورن حالا کار به خانواده ی این بچه ندارم.خانواده شوهرم گرفتن بعد دوهفته اومدن خونمون بعد پدر و مادر من گرفتن بعد دوماه خواستم برم گفتن نرو تا ۶ماه.بعد منم بی زبون جوابشونو ندادم که بگم مگه خودتون تا ۶ماه جایی نرفتین که به من میگین.وقتی بعضی ها اینقدر بیشعورن چرا من یا شما یا استاتر نباید به فکر سلامتی و زیبایی خودمون باشیم؟

تو اصلا خوب.توعالی  .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو  👋 
جوابی که بهم داده رو بخون نگران ریزش مو زیبایی صورتشه ما هممون انسانیم اهل یه کشور و ملیتیم فامیلم ک ...

عزبزم البته که باید نگران زیبایی و سلامتیم باشم اگه من نمران نباشم کی باشه؟

ما نمیخوام زیبایی و خوشبختی و سلامتیمو فدای یه بچه کنم خودم از همه چی تو دنیا واسه خودم مهمترم و نگرانیم بجاست

پست پایین جوابتو دادم.بخون عزیزم.بعضی ها واقعا بیشعورن حالا کار به خانواده ی این بچه ندارم.خانواده ش ...

حرف شما هم درسته بعضی از ادما واقعا شعورشون پایینه ولی خوب یه بچه واقعا گناهی نداره پدر ایشون باید نه می گفت که نگفته یا حتی اگه کسی نکبت یا بیشعور باشه پدر اون بچست نه خوده بچه