2777
2789
عنوان

مهمون بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 64 پست
چه ربطی به حرف من داشت با دقت بخون 

میگم کسی باعث مرگ کسی نمیشه ک بشه ببخشی یا نبخشی

این ویروس ک منتقل مبشه و باعث مرگ میشه

سلام دوست مجازی من😃 اینجا نه من شمارو میشناسم نه شما منو، اما اونقد بهم نزدیکیم که هر لحظه که اراده کنیم میتونیم باهم حرف بزنیم, درد و دل کنیم, همدیگه رو راهنمایی کنیم. این خیلی خوبه که همو داریم.😍 اما با وجود اینهمه صمیمیت و نزدیکی نه من از، زندگی شما اطلاع دارم نه شما از زندگی من ولی هممون خوب میدونیم که همه دلی به نازکی حباب برای شکستن دارن. چقد قشنگ میشه باهم یکم مهربونتر باشیم بهم توهین نکنیم و اگر از جایی دلمون پر شد اونو سر هم خالی نکنیم. فضا مجازیه اما دلا واقعیه و زود میرنجن، بغض خیلی راحت تو گلو میشینه و چشما مثل بارون بهار میبارن 🥺🥺 بیاین دلیل لبخند هم باشیم ❤ دوستتون دارم دوستای نی نی سایتی من😘😘😘😘😘😘
میگم کسی باعث مرگ کسی نمیشه ک بشه ببخشی یا نبخشی این ویروس ک منتقل مبشه و باعث مرگ میشه

این که از چه راهی منتقل میشه مهمه چون ما اگه رعایت نمیکردیم این دو سال میگرفتیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماسک تاثیر نداره بزنه منم داداشم گرفته بود ماسک میزد منم میزدم باز گرفتم ازش

مشخص نیست این بیماری چه جوریه همسایه ی ما دخترش کرونا گرفت مرد برادرش تو بیمارستان صدبار صورت خواهرشو که مرده بود بوسید کرونا هم نگرفت

خواهر شوهرم گرفت شوهر و بچه ش نگرفتن

خیلی ها رو دیدم زن یا شوهر گرفتن اون یکی نگرفت مشخص نیست چطوریه

مشخص نیست این بیماری چه جوریه همسایه ی ما دخترش کرونا گرفت مرد برادرش تو بیمارستان صدبار صورت خواهرش ...

ببین اونجوری که من تو اطرافیان و خودمون دیدم. چون این بیماری پایه ژنتیکیه معمولا اونی که بدنش از همه ضعیف تره توی یه خانواده میگیره بعد توی بدن اون فرد تغییر شکل میده ژن اونو میگیره بعد خانواده از اون یه نفر میگیرن. گرفتنش هم اینجوریه که هرکسی ضعیف تر باشه میگیره بدنش الان ما گرفتیم داداش بزرگم نگرفت داداش وسطی ام گرفت از هممون ضعیف تره اون همیشه بقیه رو مریض میکنه منم گرفتم. بابام. من سه روزه خوب شدم بابام نزدیک یک ماه مریض بود داداش وسطی ام دو هفته. هرکدوم هم الانم متفاوت داشتیم.به نوع بدن و مقاومت بدن و ژنتیک برمیگرده همش...ما یه ماهه خوب شدیم همگی.

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤