2777
2789
عنوان

مهمون بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 64 پست
حرف شما هم درسته بعضی از ادما واقعا شعورشون پایینه ولی خوب یه بچه واقعا گناهی نداره پدر ایشون باید ن ...

اینم درسته.مشکل ما ایرانی ها رودربایسی بیش از حدمونه که نمیخوایم هیچ کس ازمون ناراحت بشه حتی اگه پای جونمون درمیون باشه

تو اصلا خوب.توعالی  .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو  👋 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه قضاوت کرد ولی وقتی می‌دونی کرونا داری نباید بری شهر دیگه ک کسی رو نداری زایمان کنی که مجبور بش ...

خب شاید چون کرونا داشتن مجبور بودن یا ی دلیل دیگه 

سلام دوست مجازی من😃 اینجا نه من شمارو میشناسم نه شما منو، اما اونقد بهم نزدیکیم که هر لحظه که اراده کنیم میتونیم باهم حرف بزنیم, درد و دل کنیم, همدیگه رو راهنمایی کنیم. این خیلی خوبه که همو داریم.😍 اما با وجود اینهمه صمیمیت و نزدیکی نه من از، زندگی شما اطلاع دارم نه شما از زندگی من ولی هممون خوب میدونیم که همه دلی به نازکی حباب برای شکستن دارن. چقد قشنگ میشه باهم یکم مهربونتر باشیم بهم توهین نکنیم و اگر از جایی دلمون پر شد اونو سر هم خالی نکنیم. فضا مجازیه اما دلا واقعیه و زود میرنجن، بغض خیلی راحت تو گلو میشینه و چشما مثل بارون بهار میبارن 🥺🥺 بیاین دلیل لبخند هم باشیم ❤ دوستتون دارم دوستای نی نی سایتی من😘😘😘😘😘😘
پدر و مادرش بچه رو کجا بذارن برن بیمارستان؟؟؟؟  شرایطو درک کنیم واقعا چاره ای نداشتن نهایتا ...

ما خانوادگی خیلی رعایت میکنیم اصلا تو جمع نمیریم این اولین باره که بابام رعایت نکرده 

پدر و مادرش بچه رو کجا بذارن برن بیمارستان؟؟؟؟  شرایطو درک کنیم واقعا چاره ای نداشتن نهایتا ...

در ضمن اعضای خانواده با بقیه ادما فرق دارن مثلا داداشم باعث بشه بابام کرونا بگیره میبخشمش چون میدونم عمدا نبوده و ادن از من بیشتر نگران بابامه

ولی غریبه جداس هیچ وقت نمیتونم ببخشمش و باهاش خوب یاشم تو اگه بدونی یکی ممکنه تو رو یا عزیزانتو بکشه باهاش چجوری رفتار میکردی؟

من دیدم یکی کرونا گرفت بچه شو گذاشت پیش مادرش. مادرش هم گرف شدیدتر.خیلی مراقب باش. اینقدم ب اون بچه ...

دقیقا ولی چیکار کنم دست خودم نیست از اون بچه متنفر شدم حتی نمیخوام چشمم بهش بخوره الانم بی حال افتاده یه گوشه داره مثل چی سرفه میکنه

در ضمن اعضای خانواده با بقیه ادما فرق دارن مثلا داداشم باعث بشه بابام کرونا بگیره میبخشمش چون میدونم ...

اینهمه ادم مردن از انتقال ویروس بوده

یعنی یکی باعث مرگشون شده؟؟؟؟ 

سلام دوست مجازی من😃 اینجا نه من شمارو میشناسم نه شما منو، اما اونقد بهم نزدیکیم که هر لحظه که اراده کنیم میتونیم باهم حرف بزنیم, درد و دل کنیم, همدیگه رو راهنمایی کنیم. این خیلی خوبه که همو داریم.😍 اما با وجود اینهمه صمیمیت و نزدیکی نه من از، زندگی شما اطلاع دارم نه شما از زندگی من ولی هممون خوب میدونیم که همه دلی به نازکی حباب برای شکستن دارن. چقد قشنگ میشه باهم یکم مهربونتر باشیم بهم توهین نکنیم و اگر از جایی دلمون پر شد اونو سر هم خالی نکنیم. فضا مجازیه اما دلا واقعیه و زود میرنجن، بغض خیلی راحت تو گلو میشینه و چشما مثل بارون بهار میبارن 🥺🥺 بیاین دلیل لبخند هم باشیم ❤ دوستتون دارم دوستای نی نی سایتی من😘😘😘😘😘😘
عزیزم دیدگاه تو اصلاح کن ان شاالله نمیگیری اگر هم بگیری گناه نکردی  واکسن نزده پدر و مادرت؟؟ ...

نه نزدن خودمم فقط یه دوز زدم 

خانواده این بچه دو دوزم زده بودن مثلا که اینطوری اوار شدن رو زندگی ما خدا ازشون نگذره

نه نزدن خودمم فقط یه دوز زدم  خانواده این بچه دو دوزم زده بودن مثلا که اینطوری اوار شدن رو زند ...

چرا نزدین🙁🙁🙁

واکسن ایمنی صددرصد نداره اما اگ مبتلا هم بشن ضعیف 

خب شاید چون کرونا داشتن مجبور بودن یا ی دلیل دیگه 

نه مجبور نبودن و هیچ دلیل خاصیم نداشت زنه میخواد پز شوهرشو بده که خانواده مرده ببینن رو حرف زنه حرف نمیزنه