2777
2789

زبونش به دروغ عادت کرده خیلییییی راحت مثل آب خوردن هم دروغ میگه هم پنهان کاری میکنه

تا حالا هزار بار قسم خورده ، قول داده که دیگه دروغ‌نمیگه و پنهان کاری نمیکنه 

ولی انگار نه انگار...

بخدا دیگه خسته شدم

واس‌من هیچوقت وقت نداره اونوقت امروز با برادر مجردش رفتن جایی که قول داده دیگه نره و خودشم گوشیشو خاموش کرده الان مطمئنم برگرده باز انکار میکنه و دروغ میگه هرکاری میکنم درست نمیشه

خداجونم هوامونو داشته باش .آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از دلایل دروغش گیردادن شماست. وقت نداره برید بیرون خودتون برید پیاده روی.بهش بفهمونید اگه راستم بگه همیشه بازخواست نمیشه

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

واییی چقد شوهر منه 

نکنه هوییم🤔

میره میگرده گوشیشو خاموش میکنه بعدم میگه خراب بود در نهایتم نمیگه کجا بوده

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

الان یه سریا میان میگن طلاق بگیر😂😂بهش بگو فلانی من اندازه چشمام بهت اعتماد دارم و اینقدر قبولت دارم که میدونم سر قسم یا قولی که میدی مرد و مردونه وایمیستی .....باید به جای مچ گیری و سرزنش با تعریف و تمجید کاری کنی خودش خجالت بکشه....مثلا تو جمع که نشستین ازش تعریف کن از اینکه صداقت داره و تو خیلی بهش اعتماد داری

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

نمیدونم چی بگم..شاید شما رفتار تندی کردید وقتی باهاتون صداقت داشته دیگه نمیتونه باهاتون روراست باشه

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...
یکی از دلایل دروغش گیردادن شماست. وقت نداره برید بیرون خودتون برید پیاده روی.بهش بفهمونید اگه راستم ...

صبح تا شب بیرونه من حق ندارم یه بار ازش چیزی بپرسم؟ بخدا بازخواست نمیکنم حتی از خیلییی از دروغاشم چشم پوشی میکنم ولی هیچ فایده ای نداره و همه ی حرفاش کلا دروغه

خداجونم هوامونو داشته باش .آمین