2777
2789
عنوان

با شوهر دروغگو و پنهان کار چکار‌کنیم😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 6470 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگم درست نمیشه دایی من از اول عقدش همینجوری بود تا حالا که چهل سالشه و پسر نوجوان داره زنداییم جیگر ...

موقعی که میزنم به بیخیالی و همه ی کاراشو نادیده میگیرم اون موقع دیگه چشم دیدنشم ندارم.... 

خداجونم هوامونو داشته باش .آمین
صبح تا شب بیرونه من حق ندارم یه بار ازش چیزی بپرسم؟ بخدا بازخواست نمیکنم حتی از خیلییی از دروغاشم چش ...

اگه کلا دروغ میگه دیگه تقصیر شما نیست متاسفانه ریشه ییه! نه حق دارید بدونید کجاست و چکار میکنه.فکر کردم فقط در مورد اینکه با بردارش هست دروغ میگه

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
شا چیکار میکنین؟

حرص میخورم گریه میکنم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

الان یه سریا میان میگن طلاق بگیر😂😂بهش بگو فلانی من اندازه چشمام بهت اعتماد دارم و اینقدر قبولت دار ...

مرد جماعت خجالت نمی‌کشه تازه تو ذهنش داره می‌خنده میگه چه زن ساده ای دارم پس بیشتر برم جلو بهش دروغ بگم.

الان یه سریا میان میگن طلاق بگیر😂😂بهش بگو فلانی من اندازه چشمام بهت اعتماد دارم و اینقدر قبولت دار ...

کردم بخدا کردم جواب نمیده اصلاااا

نمیدونم چی بگم..شاید شما رفتار تندی کردید وقتی باهاتون صداقت داشته دیگه نمیتونه باهاتون روراست باشه

نه اصلا بخدا هزار تا راه امتحان کردم به طرز عجیبی دروغ میگه اصلا

منم همین مشکلو دارم تصمیم گرفتم خودمم پنهانی یه کارایی انجام بدم حداقل دلم خنک بشه از این به بعد اون ...

اخه مثلا چه کار پنهانی انجام بدین؟!

اگه کلا دروغ میگه دیگه تقصیر شما نیست متاسفانه ریشه ییه! نه حق دارید بدونید کجاست و چکار میکنه.فکر ک ...

نه کلا همه چی دروغ میگه تا جایی که گاها شک میکنم اسمشم دروغ‌گفته باشه

اخه مثلا چه کار پنهانی انجام بدین؟!

هر کاری می‌دونم شوهرم دوست ندارم انجام میدم هر کاری می‌دونم خودش ازم پنهانی انجام میده بعد یکاری میکنم بفهمه از این به بعد اون باید حرص کارای منو بخوره 

مرد جماعت خجالت نمی‌کشه تازه تو ذهنش داره می‌خنده میگه چه زن ساده ای دارم پس بیشتر برم جلو بهش دروغ ...

نه من امتحان کردم جواب داد ....شاید اولش حق باشما باشه ولی به مرور زمان درست میشه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........