2777
2789
عنوان

با شوهر دروغگو و پنهان کار چکار‌کنیم😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 6473 بازدید | 43 پست
کردم بخدا کردم جواب نمیده اصلاااا

مشاوره برو

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا بخدا هزار تا راه امتحان کردم به طرز عجیبی دروغ میگه اصلا

ازبچگی عادت کرده خودش باید تغییر کنه

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...

سلام عزیزم.وقتت بخیر.حرفایی که میخوام بگم شایدخیلی ناراحتت کنه.امیدوارم ازخودم ناراحت نشی.میخوام رک نظرموبدم.برای این حرفام دلایل خودمودارم.اگه خواستی دلایلشوبگم.درموردپستت بایدبگم وقتی کسی پنهان کاری میکنه سه حالت داره

۱اون شخص کاری انجام میده ومیدونه اگه شما متوجه بشین روزگارشوسیاه میکنین.

۲کاری انجام میده ونمیدونه شماچه عکس العملی نشون میدین وریسک هم نمیکنه که بگه.

۳شایدکارش خلاف قانون وخلاف شرعه.

من جای شمانیستم.شماتوزندگی خودتون هستین ولی باتوجا به تجربه هام میگم صددرصدداره کاری انجام میده که شمابه شدت باهاش مخالفی.

مثلا ی نفربه شدت بااعتیادمقابله میکنه اتفاقاشوهرش هم معتاده.

یامثلا ی نفرازرفیق بازی شوهرش بدش میاد واون مرد هی دروغ میگه تاکارخودشوانجام بده.

این جورآدما مشکلات درونی دارن واصلاربطی به این نداره که شما صدبارازشون بپرسین یا یک بار البته زیادپرسیدن از ی آدم دروغگو اون رودروغگوترمیکنه.

عزیزم صددرصدایشون روخط قرمزای شماپاگذاشته.حالا شما دقیق فک کن خط قرمزات چیاهستن.زندگی مثل ی تشت آبه ودست شماتواون آبه.گرمی وسری آب روشمامتوجه میشین.

من نمیتونم بگم جداشید یابمونید.ولی پیشنهادم به شمااینه که بالحن خوب ولی جدی باهاش حرف بزنین.خیلی خوبه که هنوزبچه دارنشدید.چون باخیال راحت تصمیم میگیرین که تغییرش بدین بعدبچه دارشین یابااون زندگی خدافظی کنین.

امیدوارم زندگیت پرازآرامش باشه😊

سلام عزیزم.وقتت بخیر.حرفایی که میخوام بگم شایدخیلی ناراحتت کنه.امیدوارم ازخودم ناراحت نشی.میخوام رک ...

البته به این نکته هم توجه کنید که فقط به شمادروغ میگه یابه همه.توجه کن به همه!!!

سلام عزیزم.وقتت بخیر.حرفایی که میخوام بگم شایدخیلی ناراحتت کنه.امیدوارم ازخودم ناراحت نشی.میخوام رک ...

عزیزم خیلی ممنون حرفات عین حقیقته💚انشالله بتونم درست تصمیم بگیرم و زندگیمو نجات بدم

خداجونم هوامونو داشته باش .آمین
البته به این نکته هم توجه کنید که فقط به شمادروغ میگه یابه همه.توجه کن به همه!!!

راجب من شاید یه چیزایی رو هم به خونوادش دروغ بگه یا پنهان کاری کنه،‌مامانش هم بهش یاد میداد ادم همه چی رو به زنش‌نمیگه که .....

هر کاری می‌دونم شوهرم دوست ندارم انجام میدم هر کاری می‌دونم خودش ازم پنهانی انجام میده بعد یکاری میک ...

اونوقت دعوا‌میشه دیگه مشخصه

به نظر من گریه نکن خودتو بزن به بیخیالی مردا همشون یکی از یکی بدترن لیاقت اشک های مازنارو ندارن  ...

اون ک اره ولی باید سبک شم

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....