بچه ها شوهرم بااینکه منو خیلی دوستداره یه مشکلی پیش اومد رفت خونه باباش اونجا نمیدونم چیشده بامن که حرف نمیزنه فقط باباش حرف میزنه و میگه بچم مریضه شده برامن وکیلش فقط خودش میگه میخام جداشم وسایل میاد میبره،فرداام قرار بریم دادگاه کسی هست کمکی بکنه بمن،من زندگیمو دوسدارم ولی هرکی میرسه میگه اینو میخای چیکار وقتی خودش صداش درنمیاد زندگیشو سپرده دست باباش،اینم بگم همسرم کاری نداره و امسال واسه زندگیمون خیلی نقشه ها داشتیم از طرفی باخانواده همسرم کلا مشکل دارم و بیش از حد از زندگیشون وگذشتشون خبردارم
اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامهدهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هرطوری شده باخودش حرف بزن؛ حتی شده کشیک بده(چون میگی نمیخوام طلاق بگیرم و دوسش دارم) بالاخره می ره بیرون میتونی باهاش حرف بزنی. اگه دیدی فایده نداره و حرف خانوادهش رفته تو مغزشو درنمیاد مجبوری جدابشی چون دیگه مرد زندگی نمیشه
لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامهدهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟
۷سال باهرچی داشت و نداشت ساختم فقط پدرش و مادرش این وسط خیلی همه کاره شدن
میگم پای همه چیزت وایسا...