2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 32 پست
نمیشه محله خونه باباش همه اشناهستن از طرفی باخودم میگم بچه که نیست واقعا نمیدونم 

پرش کردن و خانواده ش می دونن اگه تورو ببینه یا حرف بزنه امکان داره پشیمون بشه واسه همین باباش شده سخنگوش. مجبوری به طریقی باهاش حرف بزنی

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم منم ولی مطمعنم پدر مادرش بهش یاد میدن و تحت تاثیر اوناس بنظرتون به دادگاه بکشه بازم پدرش حق ...

نمیدونم والا ولی چند جلسه مشاوره دارین بعدم همسرتون که انقد دهن بین خانوادشه مشاوره هم روش تاثیر نداره

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
حتی خطشو عوض کرده

قبل طلاق دفتری

طلاق عاطفیت داده

اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که‌ دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامه‌دهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟
با همسرت برو پیش مشاور عزیزم در مورد مسائل و... وقتی همدیگه رو دوست دارین نزار به طلاق کشیده بشه&nb ...

اخه بدبختیم این همسری نمیبینم که یه کلمه صحبت کنم مگه به دادگاه بفرسته چون من واقعا واسه این زندگی زحمت زیاد کشیدم

نمیتونم نظر بدم چون چیزایی که گفتی ناقصه.. یهویی کسی میشه به کسی پیشنهاد طلاق بده? مگه میشه? تو ا ...

امروز طلاق با مردن فرقی نداره...

چطور خونوادش راحت با این قضیه کنار میان?

کسی که زندگیشو پای جوونیش ساخته مگه میشه یهویی به نابودی هرچی که داره رضایت بده?🚶‍♂️

امروز طلاق با مردن فرقی نداره... چطور خونوادش راحت با این قضیه کنار میان? کسی که زندگیشو پای جوونی ...

خانوادش شدن این وسط برای من همه کاره من موندم این چه قانونیه که مرد خودش زبونش لال بشه باباش حرف بزنه 

پرش کردن و خانواده ش می دونن اگه تورو ببینه یا حرف بزنه امکان داره پشیمون بشه واسه همین باباش شده سخ ...

دقیقا درست گفتین خانوادش حتی میترسن یه ثانیه بامن تنها باشه 

تو هم مهریه رو بذار اجرا بگو منم شوخی شوخی مهریه میخوام...🚶‍♂️💔

همین کارو کردم من تادیدم یه مقداری گذاشتم اجرا حالا اومدن میگن برا مهریه نمیندازن زندادن که اقساطی میکنن و ازاین چرت و پرتا

همین کارو کردم من تادیدم یه مقداری گذاشتم اجرا حالا اومدن میگن برا مهریه نمیندازن زندادن که اقساطی م ...

میدونم لاقل کاری رو میتونستی انجام دادی دیگه...🚶‍♂️

تازه من خودم تو کتم نمیره بابا مامان یه نفر اینقد بچه حرف گوش کن تربیت کرده باشن...🚶‍♂️

اون خودش از خیلی وقت پیش تو رو کنار گذاشته تو هم فکر میکنی تقصیر خونوادشه...🚶‍♂️

تقصیر خود خودشه دنبال کس دیگه نگرد...🚶‍♂️