2777
2789
عنوان

چرا وقتی خودم قورمه سبزی درست کردم مادرشوهرمم میفرسته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2251 بازدید | 151 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین گلم یه سری کارا فقط خودمون رو ناراحت میکنه اصلاااا طرف نمیفهمه

الان اگه منم جای شما بودم واقعا بدم میومد ولی میدونی چیه برات مهم نباشه هرکاری دلش میخواد بکنه

من بودم ناراحتیمو قورت میدادم میگفتم آخ جون نهار مامان پز و باهاش میخوردم بخدا کلی ذوق میکرد.

با نارحتیم که ناراحت نمیشه دیگه چرا کاممو تلخ کنمو و خونه رو پر بغض و تلافی

ای خدااااا منو بکش از دست این عروساااا😩😩

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه
اینا خیلی زنن بابا ما طبیعی هستیم😎

😂😂😂منظورم اینه ازهیچی ناراحت نمیشم شایدم اینقدر ضربه های بزرگتر بهم زدن خنثی شدم نمی‌دونم😂

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

دم مادرشوهرت واقعا گرم بعضی مادر شوهرم از دستشون آبم نمیچکه

اما در مورد همسرت عزیزم چرا اینقدر حساسی بزار فریزر برای تو بهتره یه وعده غذا آماده داری بشین با همسرت غذای مادرشوهرت رو بخورین ازشم تشکر کن

بزار همسرت هم متوجه بشه قدر شناسی

الکی اوقاتتون رو تلخ نکن حیفه زندگیه