2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بگه فقط تو خونه بخور و بخواب سرکار نرو اینکار و میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 87 پست
خانومی کردن به اینا هست؟زندگی مشترک رو تو کار کردن اقایون و تمیز کاری و اشپزی خانوما میبینید فقط

نه پس اینه بری تو محیط کثیف جامعه کار کنی یروز این هیکلتو دید بندازه یکی اون بهت غیرمستقیم مستقیم پیشنهاد بده

تو حالت مریضی و پری پاشی تو سرما بری سرکار نتونی مرخصی بگیری

حرف بشنوی از این ازاون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم قبول نمیکنم

ولی باز هم بستگی ب خودت و صد البته ب شوهرت داره و اخلاقیاتش خیلی مهمه

نادان تر از کسایی که ویژگی چند تا آدم اطرافشون رو دیدن و به کل افراد یک قوم نسبت میدن نداریم.
من یکساله دقیقا همین وضعیت ک میگی هستم الان دیگ واقعا نمیتونم خانوادمم دورهستن باشگاه و کلاس برام فا ...

دقیقا کلاس  که تا اخر عمر نمیشه رفت کلاس 

باشگاه هم یکساعت بری بعدش چی 

...

بنظر من زن تا میتووونه کار نکنه بهتره چرا زن و شوهر کنار همن کارها بینشون تقسیم میشه وظیفه زن.اشپزی خوکه دادی نظافت خونه بزرگ کردن بچه تربیت بچه ها تو خونه مدیریت تمام چیز ها توخونه 

وظیفهه مرد تامین مسکن رفاه پوشاک خوراک زن و بچه 

سراخر هم از هم بابت اینکه کتر هم هستن تشکر میکنن همین

کاربری ۵ منه..لطفا انقد گزارش نزنیدالکی،یکم شخصیت و درک بالاداشته باشید مرسی
خب ؟؟؟؟ نظر من اینه و نظر هر کسی واسه خودش محترمه  آقاش نمیزاره پس باید گوش بده تا زندگیش حفظ ...

اقاش😂😂😂بگید سلطان اقا چیه😂

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
خب ؟؟؟؟ نظر من اینه و نظر هر کسی واسه خودش محترمه  آقاش نمیزاره پس باید گوش بده تا زندگیش حفظ ...

آقاس نمی‌ذاره کار کنه؟!!!

نظرتون در مورد این که «خانومش» میخواد کار کنه چیه؟!

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

ببین من قبل بچه شاغل بودم اما شوهرم حتی بیشتر از درامدم بهم پول میداد بدون اینکه بگم.بعد تو بارداری دیگه نتونستم کار کنم و الان بچم ۳سالشه شوهرم هنوز همون اخلاق قبلشو داره یعنی بدون اینکه بگم پولو میزنه به کارتم و تمامی خرجای دیگمم باخودشه منم تا بچمو مهد نزارم تصمیم ندارم کار کنمو جدیدا تو این فکرم که ی رشته دیگه بخونم و دوباره کنکور بدم ببینم میشه یا ن و اینکه بازم موسیقی رو شروع کنم.یعنی دیگه برنامه شاغل بودنو ندارم چون به بقیه چیزام نمیرسم شاغل بودم قبل بچع واسه من عالی بود وقتم پر بود و کنارش گردش میرفتم پارک پیادهروی استخر و کلا تا شب من مشغول بودم اما الان دیگه نمیخوام که شاغل باشم چون سبک زندگیم کلا عوض شده ترجیحم اینه که بورسو ارز دیجیتالو اینارو بشینم از همسرم یاد بگیرم کامل اینجوری میتونم مفیدم باشم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
نه پس اینه بری تو محیط کثیف جامعه کار کنی یروز این هیکلتو دید بندازه یکی اون بهت غیرمستقیم مستقیم پی ...

تو محیط جامعه تو خرید هم مجبوری بری

چه دید مسخره ای دارید واقعا

یکی هیکل رو دید بزنه!خب بزنه ادم مریض همه جا هست 

چه ربطی به شاغل نبودن خانوما داره 

دنبال حقوق برابر هم هستین با این حرف های بی اساسی که میزنید

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
نه پس اینه بری تو محیط کثیف جامعه کار کنی یروز این هیکلتو دید بندازه یکی اون بهت غیرمستقیم مستقیم پی ...

کار کردن این چیزی نیست که شما گفتی....

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

کار زن بیرون از خونه فقط باعث فرسایش عمرش میشه 

به اندازه کافی مسئولیت خانم داخل خانه سخت هست

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

یه سری شغل ها هیت باید خانوم باشن مث ماما دکتر زنان و اینا...اگ شغلت دکتری و معلمی باشه ارزش داره زن بیرون کار کنه بشرط اینکه ب کارهای خونه هم برسه ولی کار مث فروشندکی و کارخوته بقیه چیزا فک نکنم خیلی واجب باش زن باشن اینا حرفای همیشه شوهرم هست جاری من توکارخونه کارمیکنه باد۳ تا بچه فقط بیاید ببینید زندگیشو سرو وضع بچه هاشو مث چی کثیفن خب بگو واجبه توکار کنی همه دارن میگن بخدا

کاربری ۵ منه..لطفا انقد گزارش نزنیدالکی،یکم شخصیت و درک بالاداشته باشید مرسی
تو محیط جامعه تو خرید هم مجبوری بری چه دید مسخره ای دارید واقعا یکی هیکل رو دید بزنه!خب بزنه ادم م ...

دید مسخره نیس داری این حرفو از کسی میشنوی ک 7 سال تو محیط کاری عین مردا کار کرده!

حقوق برابر نیس هیچجا نبوده و نخواهد بود پس واس چی خودتو ج ر بدی؟!همیشه به امید حقوق برابر کلی کار ازت میکشن

وقتی یکی از همکارات میاد راجع به هیکلت نظر میده چیکار میتونی بکنی؟!!؟!؟!!؟بزنی دهنش همیشه چشم تو چشمی کار به حراست میکشه و تموم!اخراج همیشه هم خانم مقصرشناخته میشه!قضیه با مزاحم خیابونی فرق داره

روحیه جنگنده ایی میخاد شاغل بودن خانم خصوصا تو محیط های خصوصی

مردی که شما انتخاب میکنید در وهله ی اول باید متعهد ومسئول باشه...

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲