2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بگه فقط تو خونه بخور و بخواب سرکار نرو اینکار و میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 87 پست
اره میگف دلم نمیخواد بری سرکار  منم با خودم گفتم حتما یکم حرف بزنم باهاش قبول میکنه ولی اصلاا ...

دقيقًا مثل مني 😂😂

ببين ازادي كامل من دارم اگه الان بهش بگم ميخوام با دوستم برم مسافرت باز اجازه ميده اما سر اين شغل نميدونم چرا رضايت نميده 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

عزیزم منم مشکلم دقیقا مثل توئه... متاسفانه شوهرم نمیزاره برم سرهرکاری ..آزمون آموزش پرورشم قبول نشد ...

ان شالله بسلامتی نی نی تو ببینی 

منم گاهی میگم بچه بیارم سرم گرم بشه باز میترسم نمیدونم، 

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقيقًا مثل مني 😂😂 ببين ازادي كامل من دارم اگه الان بهش بگم ميخوام با دوستم برم مسافرت باز اجازه م ...

من حتی بار ها گفتم دلیلش چیه 

الکی میگه نمیخام کسی بهت دستور بده 

و من میدونم دلیلش این نیس 😒

...
من با تو چیکار دارم خوو الان مادر به بچش میگه من نمیخوام بری خیابون لابد چیزی میدونه  الانم ا ...

باشه 🌸

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
ان شالله بسلامتی نی نی تو ببینی  منم گاهی میگم بچه بیارم سرم گرم بشه باز میترسم نمیدونم،

ممنون عزیزم انشاالله.

من تقریبا 7 8 ماه انواع کارارو پیدا کردم سر هرکدوم بهانه آورد اعصابم بهم ریخت دیگه بیخیالش شدم..

وقتی با بچه و من دلش خوشه برای چی خودمو به زحمت بندازم البته از دوست داشتنم هس نمیزاره بری سرکار..

مهربان باشیم بخدا هیچی ازمون کم نمیشه💕
من حتی بار ها گفتم دلیلش چیه  الکی میگه نمیخام کسی بهت دستور بده  و من میدونم دلیلش این ...

برا من چندتا گفته

گفته مثلا مگه من به پول تو نياز دارم يا تو مگه تا الان چيزي خواستي برات نيوردم پدرشوهرم ادم سرشناسي برگشته ميگه چيه بگن عروس فلاني كار ميكنه 

يا اينكه ميگه من دوس دارم زنم به خودش و خودم برسه وقتي شاغل باشي وقت كم مياري 

و از اين حرفا 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

دید مسخره نیس داری این حرفو از کسی میشنوی ک 7 سال تو محیط کاری عین مردا کار کرده! حقوق برابر نیس هی ...

حرف درست رو شما زدید اصلا روحیه زن برای کار ساخته نشده خلاف فطرتش هست خلاف جهت اب شنا کردنه .ذات وتوانایی مرد وزن یکسان نیست که بخواد حقوقشون یکسان باشه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

دقیقا همینارو بهم گفت منم یه نی نی آوردم نشستم خونه ...گفت بشین خانمی تو بکن ..ناگفته نماند وضع ش خوبه  

یه همسر 👩‍❤️‍💋‍👨یه مادر🤱خوشبختم ،🌱❤️ گذشته سخت گذشت تو دریا بودم ،⛈️🌊🌬️طوفانی بود ترسیده بودم 😭😰دعا میکردم ،🙏🥺اما قایق م هم شکست 🚣افتادم 🏊شنا بلد نبودم غرق شدم 💔چشامو باز کردم ب ساحل امن رسیده بودم 🏝️🏖️🥰از خدا ممنونم ❤️🌱ب مو رسید پاره نشد 🤗

به وضع خوب بودن نیست .

اگه زن اهل رفت و امد با خانواده و طایفه و فک و فامیل و‌‌..... هست اره خونه بشینه لذتش رو ببره .‌

اما اگه نیست بره سر کار تا افسرده نشه . خودم اخلاقم جور نیست با خانواده شوهر و فک و فامیلا و....نمیرم هیچ جا .‌تو خونه ام همش . پس برای من شغل خوبه .

ولی متاسفانه منم خانه دار هستم و افسرده :(

نگید مقصر تویی ، یه بار گفتم که چطوری هستن و همه گفتن نرو کلا با اونا . 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(