2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بگه فقط تو خونه بخور و بخواب سرکار نرو اینکار و میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 87 پست

ن قبول نمیکنم

ما در دو جهان غیر خدا یار نداریم🌿اگر جایی چیزی گفتم ناراحتتون کردم شما به بزرگواری و مهربونی خودتون منو ببخشید لطفا💜👀)بدم میاد وقتی یه جایی نظر میدم ریپلای کنی مخالفم حرف بزنی! اصلا جوابتو نمیدم چون این نظر منه و به تو مربوط نیست😐😂🚶‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه جاری و دوست منو نکن ک الان مث چی پشیمونن همیشه میگن کاش مرد رو نون خور خودمون نمیکردیم هنش میگن تو راحتی میشینی توخونه شوهرت کار میکنه میاره دیگ واقعا از کار کردن خسته شدن

کاربری ۵ منه..لطفا انقد گزارش نزنیدالکی،یکم شخصیت و درک بالاداشته باشید مرسی
زن خونه دار قشنگ تره😍

😂😂

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
خانومی کن گوشی نگیر دستت  واسش غذا های خوشمزه بزار کیک و شیرینی درست کن مشغول باش

خانومی کردن به اینا هست؟زندگی مشترک رو تو کار کردن اقایون و تمیز کاری و اشپزی خانوما میبینید فقط

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

اره ینشستم خونه از زندگی لذت میبردم

یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو  

اون موقع ک کار میکردی محرد بودی اقا بالاسر نداشتی خودت بودی و خودت الان به حررررررررررف هییییییچ مرررردی نمیشه اعتمادکرد کافیه شتغل باشی دراماد داشته باشی هی برا خودت خرج کنی میگن چرا هی خرج میکنی چخبرته ماه اول ن ماه دوم حقوقت رو ازت میگیرن اما وقتی خودشون بدن بخدا شنیدن این حرفا کمتر تا پول خودت

کاربری ۵ منه..لطفا انقد گزارش نزنیدالکی،یکم شخصیت و درک بالاداشته باشید مرسی
چون خانمی کردن رو توی خوردن و خوابیدن و کارهایی از این قبیل نمی بینم خیر هیچوقت نمی پذیرم

👌

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
خانومی کردن به اینا هست؟زندگی مشترک رو تو کار کردن اقایون و تمیز کاری و اشپزی خانوما میبینید فقط

خب ؟؟؟؟

نظر من اینه و نظر هر کسی واسه خودش محترمه 

آقاش نمیزاره پس باید گوش بده تا زندگیش حفظ بشه

حسبی الله