2777
2789
عنوان

خرید تبلت

481 بازدید | 21 پست

سلام عزیزان

من میخوام یه تبلت خوب و با کیفیت برای همسرم که استاد دانشگاه هستن بگیرم

ولی اطلاعاتم در این خصوص خیلی کمه

اگه هر کدوم از دوستان در خصوص تبلت مناسب برای تدریس اطلاعات دارن ممنون میشم راهنمایی کنن

در ضمن بودجه م حداکثر ۱۵ تومنه

عمر تبلت برام مهمه حداقل ده سالی کار کنه😅

تبلتای قلم دار سامسونگ رو بگیر چون کار تدریسم داری با قلم راحت تر میشه

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیپد هم قلم داره

اره ولی قلم رو جداگانه باید بخری سامسونگ از لحاظ اقتصادی منطقی تره

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

اره ولی قلم رو جداگانه باید بخری سامسونگ از لحاظ اقتصادی منطقی تره

قیمتش نهایت ۱ میلیون تفاوت کنه (با قلمش)

ولی از نظر سگ جونی زمین تا آسمون فرق داره

اپل ده سال هم بیشتر برات کار میده سامسونگ تهش ۳ سال ساپورت کنه

فکرکنم بتونی بااین بودجه یه تبلت خوب وبزرگ سامسونگ روبگیری 

ماگرفتیم خوب هم هست ۳تومن ولی بهترازاونم هست

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤