2777
2789
عنوان

شما هم دلتون گرفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه غروب دلم میگیره الان بهتره😕

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   
قبلا مجرد بودم گاهی اینجوری میشدم ولی بعد ازدواجم نه خداروشکر

خداروشکر خیلی درد بدیه آدم فکر میکنه قلبش میخواد از دهنش بیاد بیرون از شدت ناراحتی

بدترش اینه کسیم نداشتع باشی اینطور موقه ها بهش پناه ببزی ک درکت کنه

حتی ی دوست خوب🙂

عیزم چشمت که ب پروفم خورد این ذکر و با خودت تکرار کن 😑 : فتبارک الله احسن الخالقین   والسلام👊هی نگو وای پروفت 😒مرسی اه😐🔪
من قلبمم درد می‌کنه وسط دوتاکتفم....و زیر سینم تیرمیکشه  حال دلم خوش نیست💔

عزیزم منم قلبم تیر میکشید امروز کلا دعوا کردم با خواهرم بد جووور،حس میکنم هیچکییی منو نمیفهمه وحرف زور میزنن،تعادل جسمی ندارم احساس ضعف میکنم🤕😷

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...

عزیزم دنیا دیگه همینه.انسان دشواری شده وظیفه...

منم خیلی تنهام دور از خانوادم تو یه شهر غریبم .کلا روزا همش تنهام .شوهرمم شبا میادخونه...دوستی هم ندارم بعضی وقتا خیلی دلم میگیره و گریه میکنم😭😭