2777
2789
عنوان

عروسیم یه ماه دیگس

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 52 پست
خرما تا دلت میخواد بخور 

خرما میخورم گفتن بعدهروعده غذایی حداقل ۵تا۷تابخور من ۱۰تا۱۵تارومیخورم ولی بازهمونم

ادما هرچقدربیشتربزرگ میشن سختر خوشحال میشن..!
خوشبحالت

چ خوشبحالی گلم من دق کردمه هرکی منو میبینه میگه چیشدی بعدچندتاازدخترافامیلمون لاغربودن الان عقدکردن چقدرچاق شدن صورتشون چقدرپرشد اینقدر نازشدن اونارو ک میبینم بیشتر حرص میحورم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهنگ عروس مهتاب قشنگه بنظرم  منم اون یار شیرین هم بد نیست ولی قدیمی شده

عروس مهتاب رونشنیدم گلم ولی چشم گوش میدم ممنون بابت نظرت

منم دوماه دیگه عقدمه لاغرم میخوام پودر جنسینگ بگیرم خواهرم دوسال پیش استفاده کرده واقعن‌جواب گرفت لاغرم نشد

تا زمانی ک رسیدن ب تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد🌱♥️  خدا مثل روزنه ی نور در دله تاریکی برای من است 🦋 ❄️ بچه پرو ک دم نمیزنه بدیارو میبینه و لبخند میزنه (:
سرلاک بخور خیلی خوبه گندم و عسلش خیلی خوشمزه لست خوبیش اینه بافت چربی نمیاری 

چجوری مصرف کنم ک جواب بگیرم گلم بااب قاطیش کنم؟روزی چندباربخورم؟

۲۰عزیزم

عه پس یجورایی سنامون نزدیکه

منم قراره بزودی عقد کنم وخیلی نگران لاغربودنمم😑😂

مث شماهم خیلی استرسی عصبی دارم

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀

هی اسی منم قدم ۱۶۷ هست هدفم اینه که برم یه ۵۰ 🥺

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤