2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم از پریود و بیبی چک و اقدام و هرچی ک مربوطه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 53 پست
۵ روز

خوبه پس.امیدوارباش.

تاالان ک اینجور نشدی؟

یه چیز میتونه باشه اگ تاالان برات پیش نیومده که عقب بندازی، اونم اینکه لقاح دیرانجام شده باشه دیر لانه گزینی کرده باشه هنوز به اندازه کافی هورمون ترشح نشده ک با بی بی چک مشخص باشه

بنظرم برو ازمایش بده خیالت راحت میشه دیگه

خدایا کمکم کن تصویر پروفایلم تبدیل به واقعیت بشه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ٢ساله بچه میخوام و نمیشه و مثل شما زیاد عقب انداختم و امیدوار بودم  فقط باید استرس نداشته با ...

من بچه دوممه 

بچه اولمو تو ماه دوم اقدام باردار شدم

الان تازه رفتم دکتر فعلا گف اول سونو بده اگه پریود شدی

آزمایش ندادیم هنوز

من دوساله عزیزم واقعا دیگه موندم چیکار کنم هر روز پیش یه دکتر اصلا گیج شدم واااااقعا خداااااا یا به ...

کدوم شهری

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
خوبه پس.امیدوارباش. تاالان ک اینجور نشدی؟ یه چیز میتونه باشه اگ تاالان برات پیش نیومده که عقب بندا ...

ن عقب انداختم قبلا کلا تو اقدام سر وقت پریود نشدم یا جلو تر یا عقب انداختم

ولی قبلا علایم داشتم اما الان هیچی 

😩بخدا پریودم بشم ناراحت نمیشما ولی از این ک تکلیفم مشخص نیست عاجز شدم

۷ماه اقدام میکنی خسته شدی? تا یه سال طبیعیه بی بی چک خیلی دقیقه ولی اینکه میگی عقب انداختی احتمال یا ...

یکم این سر در گمیش اذیتم می‌کنه 

میترسم زرشک و زعفران و قهوه و خیلی چیزا بخورم

میترسم ورزش کنم

کلا ذهنم درگیره .

این بلاتکلیف بودن سخته وگرنه یه بچه دارم من اقدام برا دومیه،🥺