2777
2789
عنوان

دلم میخواد تنهای تنها باشم

427 بازدید | 12 پست

من یه بچه دارم . همسرمم ظاهرا خوبه ولی من خسته ام 

مثل ترانه علیدوستی توی فیلم کنعان ... اون وقت ها وقتی فیلمش رو میدیدم میگفتم این دختر چه مرگشه چرا میخواد از شوهرش جدا بشه 

الان خودم اینم 

خسته ام 

خسته 

یکنواخت 

بی شور 

بی اشتیاق

دلم میخواد تنها بودم رابطه جدید داشتم

ازدواج برام سرد و مایوس کننده شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بعد یه مدت خوب میشی. ولی طول میکشه 

نیاز به یه دلخوشی یه خبر خیلی خوشحال کننده نیاز داره

یا یه مسافرت خیلی خیلی خوب

یا یه کار یه هدف جدید

ٱنهایی که به زندگی دیگران نور میبخشند،روزی خورشید خواهند شد:)🌝.اولین حسی ک بعد از شنیدن خبر پیشرفت کسی بهت دست میده.معرف شخصیت درونته.
همین طوره  منم میخوام فقط برای خودم باشم خسته ام

دیگه از هیچ چیز دور و برم از ته دلم لذت نمیبرم

البته بچه هم بودم لذتهام با ترس همراه بود ترس از کار اشتباه و تنبیه

فقط یه دوران کوتاه دانشجوییم خیلی خوب بود

منم در همین شرایطم احساس پوچی میکنم  میخوام تنهاباشم و جایی نرم دوس دارم کسی نپرسه حالم چطور ...

کاش میشد رفت 

من حسرت زندگی در فرهنگ هایی رو میخورم که اینقدر مثل فرهنگ ما سریش نیستند .

نمیگن تا ته دنیا باید بمونی توی این شرایط با این شوهر و بچه 

عزیزم دلسردی شما بخاطر ایراد گرفتن مادرت از شوهرت بوجود اومده مادر منم همینطوره همش میگ عاشق چیش شدی قدش کوتاهه با اینک ۱۷۰ و خورده ایه و خودم ۱۶۵ هستم با این حرفا و مثال زدن شرایط بهتر شمارو از انتخابت ناامید کرده.

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .