2777
2789
عنوان

به نظرتون اینکارو کنم ؟ از عشق بچه دارم میمیرم راهی جز ازدواج ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2766 بازدید | 149 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم نکن هم زندگی خودت نابود میشه هم بچت

به این راحتی نیست طلاق مادر من گرفت وقتی بچه تر بودم اینقدر زجر کشید تا حضانت منو گرفت مهریشو بخشید

بچه هم گناهش چیه پدر درست نداشته باشه.البته میدونم خودت همه چی براش میزاری ولی اینقد راحت نیست

بعد میگی چرا با خودم اینکارو کردم

اخرش یه من میمونم یه من=)💔
تنها هدفم از ازدواج فقط بچه ست

چرا انقد خود خواهی بچه هم پدر میخواد هم مادر چرا همش ب فکر خودتی بچه بیاری بعد بکنیش بچه طلاق؟متاسفم ک ۴۰ سالته ولی عقلت اندازه یه بچه ۱۵ ساله هم نیس 😏

اخه بچه ی بی پدر میخای چیکار بچه به عشق خانواده نیاز داره 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

نظر من اینه نکن. بچه هات و میخوای بچه طلاق کنی بعد بچه نیاز به پدر داره بچه تربیت میخواد بچه روابط زوجین و میبینه الگو برداری میکنه. بعد اگه خواستگارت نمیدونه میخوای این کار و باهاش کنی تو در اصل حق عشقشو میخوری با این کارت. با زندگی خودت و یه نفر دیگه و یه بچه نیومده بازی نکن عزیزم

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿