2777
2789
عنوان

به نظرتون اینکارو کنم ؟ از عشق بچه دارم میمیرم راهی جز ازدواج ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2766 بازدید | 149 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یجوری حرف میزنی انگار پسره 30 سالشه و میخوام تو اوج جوانی بدبختش کنم طرف 49 سالشه و به گفته مادرش هی ...

چه ربطی به سن و سالش داره اینا همش توجیهه  

کار شما در صورتی درسته که ،از اول با خواستگارتون توافق کنید  و بهش بگید فقط بخاطر بچه دارشدن میخواسن باهاش ازدواج کنین و بعدش تمام

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
تصور کن مردی که نزدیگ 50 سالشه و هیچی نداره به نظرت میتونه یه شوهر خوب برای من و یه پدر خوب برای بچم ...

قضیه اینه که تو به گفته خودت توی موقعیتی هستی که دور شوهر و ازدواج رو خط کشیدی و اولویت اولت برای ادامه راه بچه هست اونم با حقوق خودت و با موندن سرپای خودت 

خداروشکر که موقعیت شغلی و مالی مناسبی داری پس توی این سن میشه به این فکر کرد که اگه طرف مقابلت هیچی نداره ولی بتونه از لحاظ عاطفی و زمینه های دیگه تامین کننده تو و بچت باشه قابل پذیرشه

ولی باز هم تصمیم باتوئه میتونی زندگی دونفره با بچت رو درآینده ترجیح بدی

از سن بارداریش که نگذشته ولی این فکر از ریشه و اساس خرابه فقط خدا خدا میکنم که این زندگی سر نگیره د ...

چرا اکثرا اگه بچه اول تو این سن بدنیا بیاد احتمال اینکه سندروم داون داشته باشه بالاست...حتما خدایی نکرده بچه هم مریض شه اول بچه رو پرت میکنه جلوی باباش بعد طلاق میگیره تنهایی میرع ☹ 

جوش نزن سر‌کاریه😐🔪🍃

اگه سرکاری نباشه فقط میتونم بگم تف تو روی همچین زنی که میخواد اسم خودشو بذاره مادر👎

اصلا به این فکر نمیکنه اون بچه هم یه آدمه!! 

انگار عروسکه😐

بچها متفرق شین تاپیک سرکاریه

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
یجوری حرف میزنی انگار پسره 30 سالشه و میخوام تو اوج جوانی بدبختش کنم طرف 49 سالشه و به گفته مادرش هی ...

الان میخواد ازدواج کنه و حق داره از زندگی مشترکش لذت ببره،چرا میخوای فرصت یه زندگی خوب رو ازش بگیری؟ چرا فکر میکنی به خاطر موقعیت مالی یا اجتماعی یا هر چیزی لیاقت آدمها رو شما تعیین میکنی؟ 

داری از یک انسان حرف میزنی که مسلما عاطفه ی پدری هم داره و نمیتونه از لحاظ عاطفی راضی بشه بچشو دو دستی تقدیم زنی کنه که بازیش داده!!! 

برو صیغه یکی شو یک هفته ای بگو برات بچه درست کنه بعدم قرارداد فسخ

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
اگه سرکاری نباشه فقط میتونم بگم تف تو روی همچین زنی که میخواد اسم خودشو بذاره مادر👎 اصلا به این فک ...

تاپیکاش باهم نمیخونه ی آدم بالغ ۴۰ ساله هم مطمئنا همچین طرز فکر احمقانه ای نداره 

حقیقتا برگام😑🍃

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.