2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بمیرم اسنپ نمیگیرم تاکسی نیست که فاحشه خونست. 

بگو بره تپسی یا یه چیزه دیگه 

من خانوم هستم💃💃💃 از بس منو ترکوندن این نی نی یارا 😡😡الان دیگه به اسمه شوهرشون اومدم ببینم بازم جرات دارن منو بترکونن 🤔🤔🤔9تا سیمکارت و ایمیل به باد دادم از 95تا الان 

چرا ما داریم با نون ملت بازی میکنیم 

بابا این حرفاتون باعث میشه ملت اسنپ نگیرن و اون کسی هم ک نونش از این راهه روش بریده شه ب خدا گناه دارن

من خودم از وقتی اومده یه سره میگیرم روزی ۲تا۳تا هم گرفتم اصلا بد نبوده راننده ها سرشون ب رانندگی گرمه نه حرفی نه چیزی 

بعدم مشکلی باشه ب پشتیبانی زنگ بزنید من فقط یه بار یه۵تومن ازم زیاد گرفت زنگ زدم پشتیبانی فوری برگشت ب حسابم 

بابا نون بری نکنید خدا خوشش نمیاد 

آره راننده ها همه جور آدمی هستن از پسر ابرو برداشته مورنگ کرده تا پیرمرد اما من از هیچ کدوم چیزی ندیدم

عشق یعنےیه همراه خوبعشق یعنےداشتن دوستان خوبدوستان خوب یعنےنعمت خداخدایا شکر براےنعمتهای زیبات
من بمیرم اسنپ نمیگیرم تاکسی نیست که فاحشه خونست.  بگو بره تپسی یا یه چیزه دیگه

این مزخرفات چیه خانم؟ شرکت ما هر روز بیش از 20 بار مسئول اداری برای همکاران اسنپ می گیره و بجز یکبار که راننده به دلیل خشونت با همکارم بحث کرده بود و کار به شکایت کشید( به شدت عصبی بوده و به قصد زدن به همکارم حمله کرده بود) هیچ وقت مشکل خاصی پیش نیامده. همیشه هم گزینه امنیت سفر با اینکه داخل شهر هست فعال هست. لطفا اگر شما خودتون موردی دیدید به همه تعمیم ندید. بندگان خدا از این طریق روزی خودشون و خانواده شون رو تامین می کنند. بدنامشون نکنید

چه فرقی با تپسی داره ؟ تا حالا برای من مشکلی پیش نیومده

از عمد لغو میزنن تا دوباره درخواست بدی برای درامد بیشتر 

بعدم شماره میدن. بی ادبا 

من خانوم هستم💃💃💃 از بس منو ترکوندن این نی نی یارا 😡😡الان دیگه به اسمه شوهرشون اومدم ببینم بازم جرات دارن منو بترکونن 🤔🤔🤔9تا سیمکارت و ایمیل به باد دادم از 95تا الان 
این مزخرفات چیه خانم؟ شرکت ما هر روز بیش از 20 بار مسئول اداری برای همکاران اسنپ می گیره و بجز یکبار ...

دقیقا ،چشه مگه اسنپ ،منم خیلی استفاده میکنم تا الان هیچ مشگلی نبود ، اصلا راننده با ادم حرف نمیزنه چه برسه مزاحمت 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

این مزخرفات چیه خانم؟ شرکت ما هر روز بیش از 20 بار مسئول اداری برای همکاران اسنپ می گیره و بجز یکبار ...

والا الان لحن برخورد شما هم داره ثابت میکنه که شرکت خوبی نیستن و حداقل تو شهر من کسی اسنپ نمیگیره 

والا الان لحن برخورد شما هم داره ثابت میکنه که شرکت خوبی نیستن و حداقل تو شهر من کسی اسنپ نمیگیره&nb ...

خوب پس مشکل شهر خودتون رو به همه جا نسبت ندید. ضمن اینکه راننده اسنپ چون می دونه تحت کنترل هست نسبت به سایر راننده ها بیشتر مراقب رفتار خودش هست. 

از عمد لغو میزنن تا دوباره درخواست بدی برای درامد بیشتر  بعدم شماره میدن. بی ادبا

اگر لغو بزنن ازشون اعتبار کم میشه

هیشکی عمدا این کار رو نمیکنه 

اگر هم کسی شماره داد به پشتیبانی بگید سریع پیگیری میکنن

نمیشه گفت کسی که توی اسنپ کار میکنه شماره میده و توی تپسی نمیده 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی