2777
2789
والا الان لحن برخورد شما هم داره ثابت میکنه که شرکت خوبی نیستن و حداقل تو شهر من کسی اسنپ نمیگیره&nb ...

لحن برخورد ایشون چه ربطی به شرکت اسنپ داره ؟

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

من بمیرم اسنپ نمیگیرم تاکسی نیست که فاحشه خونست.  بگو بره تپسی یا یه چیزه دیگه

اگر برای شما مشکل خاصی پیش آمده خودتون می دونید اما این حرف شما خیلی زشت و  توهین آمیز هست. کلی راننده شریف توی اسنپ کار می کنند. اسنپ و تپسی از نظر ساختاری هیچ فرقی باهم ندارند فقط اسنپ پشتیبانی بهتری داره. لطفا اگر خودتون با موضوع یا فردی مشکل دارید به جای همه اظهار نظر نکنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از عمد لغو میزنن تا دوباره درخواست بدی برای درامد بیشتر  بعدم شماره میدن. بی ادبا

اگر شما گزینه تماس امن رو فعال نکرده باشید اصلا نیازی نیست بندگان خدا شماره بدن. شماره شون برای تماس به صورت اتوماتیک در اختیار شما قرار می گیره. همینطور شماره شما برای ایشون

والا الان لحن برخورد شما هم داره ثابت میکنه که شرکت خوبی نیستن و حداقل تو شهر من کسی اسنپ نمیگیره&nb ...

شاید توی شهر شما جدیدا فعال شده و هنوز فرهنگ استفاده جا نیفتاده. لحن ایشون هم لحن بدی نیست که شما رو مصر به تکرار ادعاتون بکنه. شما با حرفتون هم به راننده ها و هم مسافرینی که از اسنپ استفاده می کنند توهین زشتی کردید که بهتر هست عذرخواهی کنید و اگر تجربه بدی داشتید صرفا تجربه خودتون رو با بقیه در میون بگذارید

چرا ما داریم با نون ملت بازی میکنیم  بابا این حرفاتون باعث میشه ملت اسنپ نگیرن و اون کسی هم ک ...

ایول منم همیشه اسنپ میگیرم بد ندیدم

خدایا کمکم کم صبور باشم بخشنده  ❤️❤️⁦:-*⁩⁦:-*⁩