2777
2789
عنوان

میخوام نماز شب بخونم💚🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 101 پست
خیلی سختع آدم هر دکتری برع هر دارویی بخورع نتیجع نگیرع😔😔😔 آدم کلا ناامید میشع دیگع.. داییتم حق دا ...

عزیزم اون مریضی رو ب مسخره گرفته انگار تموم شده تو ام همینجوری باش انگار نیس زندگی کن و خوسحال باس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اون مریضی رو ب مسخره گرفته انگار تموم شده تو ام همینجوری باش انگار نیس زندگی کن و خوسحال باس

ارع روحیع خیلی مهمع توو روند درمان بیماری، باید سعی کنم خودمو مشغول کنم تمرکز نکنم روش👌

🙂
ارع روحیع خیلی مهمع توو روند درمان بیماری، باید سعی کنم خودمو مشغول کنم تمرکز نکنم روش👌

خوب میشی عزیزم 

وقتی ما ناراحتیم کل سلول های بدن ما ناراحتن و اثر میزاره روشون

بدن ما ماشین که نیست ما روح داریم تک‌تک سلول هامون موقه ناراحتی ما مریضن 

نصف مشکلات‌ما بخاظر غصس

چرا رفت بابات😞

ایست قلبی...ریه ش هم عفونت کرد آذر ۹۸ بعد یکماه گفتن کرونا اومده ...شاید کرونای لعنتی بود ...هرچی بود ک بابای مهربونم رفت و من تنهاترین شدم ب معنای کلمه .....مادرم ک دیگه کلا میریم خونشون اخماش توهمه ....داداشام سال ب سال بهم زنگ هم نمیزنن  خانماشون نمی‌ذارن.....از شوهرم شانس نیاوردم تنهام خیلبییی دلم گرفته

ایست قلبی...ریه ش هم عفونت کرد آذر ۹۸ بعد یکماه گفتن کرونا اومده ...شاید کرونای لعنتی بود ...هرچی بو ...

هعییی کرونا بابای منم گرفت ناشکری نکن خدارو شکر کن داداشات پی زندگی خودشونن اگ مجرد میبودن مشکلاتتون خیلی بیشتر بود😭چرا خدا باباهامون گرفت ازش ناراحتم خیلز

هعییی کرونا بابای منم گرفت ناشکری نکن خدارو شکر کن داداشات پی زندگی خودشونن اگ مجرد میبودن مشکلاتتون ...

خدابیامرزه.....کی فوت شدن؟خب بالاخره زندگی منو میبینن مشکلات دارم شوهر عوضی دارم یکم پشتم باشند ولی اصلا ...شوهرمم هارتر شده چون می‌دونه کسی پشتم نیست....بابای من خیلی دل نازک بود هروقت میرفتم شهرستان خونشون در حیاط می‌نشست تامن برسم😭😭😭😭الان مامانم  میرم یه لقمه غذا جلوم نمی‌ذاره منو شرمنده کرده پیش شوهر عوضیم😥😔💔

خدابیامرزه.....کی فوت شدن؟خب بالاخره زندگی منو میبینن مشکلات دارم شوهر عوضی دارم یکم پشتم باشند ولی ...

اونم افسرده و ناراحته هیچیم جلوت نزاره بازم ارزشش بالاتر از شوهرته😞بابام پنجاه سالش بود دوماه نیم شده