2777
2789
عنوان

میخوام نماز شب بخونم💚🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 101 پست

دعای توسل حاج آقا بیگلری

فیلم ۲۱ دقیقه ای هیلی خیلی خیلی مهم و فوق العاده ست

کلمات بالا رو سرچ کنید و دانلود کنید.

با هنذفری چندین بار گوش بدید و

ان‌شاءالله برید هر چی که میخواید از اهل بیت بگیرید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از ختوم موثر این است که: در شب شنبه 

(یعنی جمعه ای که فرداش شنبه میشود) 

بعد از عشاء، بدون تلکم با غیر، دو رکعت نماز به نیت هدیه به رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم بخواند و سپس هزار مرتبه صلوات بفرستند و هدیه به وجود مقدس آن حضرت صلی الله علیه و آله کند و بعد به نیت هدیه پولی را کنار بگذارد و به فقراء بدهد و نیتش، هدیه به پیامبر صلی الله علیه و آله باشد و شب بعد همین سه عمل را برای امیر المؤمنین علیه السلام انجام دهد و شب بعد از برای حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و به همین ترتیب برای تک تک معصومین علیهم السلام تا امام عصر علیهم السلام و سپس شب پانزدهم این عمل را برای حضرت ابوالفضل علیه السلام تکرار کند. هر کس برای حاجت این ختم را بگیرد قطعا بر آورده می شود.

استادم حضرت آیت الله کشمیری می فرمود:« اگر کسی بخاطر عشق به اهل بیت علیهم السلام( یعنی به قصد حاجت نباشد فقط به عشق آنها باشد) این ختم را به جا آورد، محبوب محمد و آل محمد علیهم السلام میشود.

کتاب این شرح بی نهایت معارف توحیدی و سلوک عرفانی ، خاطرات و بیانات آیت الله مبشر کاشانی ، تألیف وحید برزی ، ج1،ص292

سلام عزیزم خوبید ممنون میشم جوابمو بدین  توی یکی از تایپکا گفته بودین با پودر اب پنیر مکمل در ...

سلام عزیزم بله اشتها باز میکنه ولی قوی نیست.

اگه اشتهات خوب نیست از قرص های مولتی ویتامین استفاده کن ،مینرال یا حتی زینک ایرانی .

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
ممنون گلی شما وزن اضاف کردین؟؟

تاحدودی

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••