2777
2789
عنوان

میخوام نماز شب بخونم💚🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 101 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ده صلوات میفرستم فاتحه هم میخونم  تو ام برا پدر من فاتحه بفرس 😭

چشم عزیزم

بعد از نماز های یومیه خودت یه نماز دو رکعتی هست واسه پدرتون بخونید ، فرزند واسه پدر مادر میخونه. حداقل هفته ای یبار اگه بتونید روزی یبار بخونید که عالیه.

هیچ وقت نذارید اون دنیا دست خالی بمونه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
فاتحه و صلوات و آیت الکرسی میخونم انشالله جاش بهشت باشه منم  پدرمو ازدست دادم🖤😔 برای آرامش رو ...

چشم عزیزم ، شما بعد از نماز های یومیه خودت یه نماز دو رکعتی هست واسه پدرتون بخونید ، فرزند واسه پدر مادر میخونه. حداقل هفته ای یبار اگه بتونید روزی یبار بخونید که عالیه.

هیچ وقت نذارید اون دنیا دست خالی بمونه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
از خدا میخام شفات بده انشالله ازمایش بدی بگن محو شده

خدا از دهنت بشنوع فاطمع جان،، بخدا افسردگی گرفتم اصن داغون شدم توو این ۴ ماه😣

ایشالا تنت سلامت باشع و دلت خوش، روزگار بر وفق مرادت باشع و زندگیت پر از آرامش❤

🙂
اسمم فهیمه هست خاطره جان خدا پدرتون رو رحمت کنه براشون فاتحه خوندم

ممنون عزیزم سلامت باشی و‌برقرار یادمه بودی همیشه واسه دعا واسه بابام❤

ان‌شاءلله زود حاجت روا بشی.

هرروز هر وعده دارم میخونم براش قلبم ارام نمیشه😞😭

درکت میکنم انقد غم بزرگیه ک خودم هیچ حاجت دنیوی دیگه ندارم هرچی میخونم فقط واسه بابامه.

خدا صبر زینب‌ی بهمون بده🙏

خدا از دهنت بشنوع فاطمع جان،، بخدا افسردگی گرفتم اصن داغون شدم توو این ۴ ماه😣 ایشالا تنت سلامت باش ...

دایی منم مریضه دوساله درمانو گزاشته کنار خسته شده 

یشب خواب دیدم پدرم و که گفت داییت از مریضی نجات پیدا کرده شب سوم‌مرگ‌پدرم و شب تاسوعای امام حسین بود نمیدونم توهم بود یا واقعی ولی داییم خیلی خوشحال شد 

دایی منم مریضه دوساله درمانو گزاشته کنار خسته شده  یشب خواب دیدم پدرم و که گفت داییت از مریضی ...

خیلی سختع آدم هر دکتری برع هر دارویی بخورع نتیجع نگیرع😔😔😔 آدم کلا ناامید میشع دیگع.. داییتم حق دارع درکش میکنم ایشالا بزودی زود، ایشونم شفا پیدا کنن ب ارامش روانی برسن

🙂