2777
2789
عنوان

میشه نوزاد بور بشه

209 بازدید | 22 پست

من و همسرم هردو بوریم و چشم رنگی

دخترم یه هفته ست به دنیا اومده،چشماش و موهاش مشکی شده اما مژه و ابروش انگار بور میزنه

همه هی میگن چرا مشکی شده البته خودمون هم انتظار موی‌ زرد و چشم رنگی داشتیم ازش

کسی بوده تجربه کرده باشه همچین چیزی و؟

و اینکه بعدا میشه رنگ مو و چشمش عوض بشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگ پوستش چجوریه؟

بچه هایی که بدنیا میان وقتی  پوستشون قرمزه بزرگتر میشن بور میشن

اما وقتی بدنیا میان سفید باشم گندمی میشن

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

بله ممکنه. من دخترم با موی مشکی دنیا اومد الان موهاش قهوه ایه و تو نور افتاب قشنگ ریشه موهاش دیده میشه که بوره و روشن. لای موهاش چندتا تار موی قرمز هم داره. همسرم موهاش مشکیه اما ریشش بور و قهویه ایه... البته مادر شوهرم بور و چشم رنگی و خودمم بور هستم اما خب بسته به اینکه کدوم ژن ها غالب بشن تو رنگ پوست موی لچه فرق داره

من مادر و پدر خودم موهاشون مشکیه مادربزرگام هردو خواهر بودن و سفید و بور اما هیچکدوم از بچه هاشون بور نشدن اما تو نوه ها دو تا نوه سفید و بور دادن. خانواده پدریم مادربزرگم بور و سفید بوده و پدر بزرگم هم سفید و چشم رنگی بچه هاشون فقط پوست سفید دارن و موی قهوه ای و مشگی و چشم قهوه ای. اما از بین پنج تا نوه سه تامون سفید و بور شدیم بدون چشم رنگی.

آره امکان داره عوض بشه من دیدم اول مشکی بود بعد بلوند و چشم آبی شد 

شایدم عوض نشه فقط باید صبر کنی 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

رنگ پوستش چجوریه؟بچه هایی که بدنیا میان وقتی پوستشون قرمزه بزرگتر میشن بور میشناما وقتی بدنیا میان ...

پوستش قرمزه خیلی اما رو دستاش سفید تره تا بدنش