یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قبول شدین که میخواین برین یا نه؟ اخه الان دیگ سال تحصیلی شروع شده که😐
یا منظورتون اینه که اگه قبول شدمم برم یا نه ؟
حالم مثل صبح روز پایان جنگه:)حالم خیلیییی خوبه هاا...ولی هرطرف رو نگاه میکنم ویرانیه!هر بار که وسوسه میشدم تکه ای از خدایم را میفروختم،امروز به هر قیمتی خریدارم،خدایی را که مفت فروختم....🙃(جز توکل به خدا سرمایه ای نیست مرا)میشه برا سلامتی امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟!😊💚دنیا جای امنی برا عاشق شدن نیست...🌱تاپیک های کتابخوانی تگم کنید لطفااا😘
تیزهوشانیا هر سال نصفشون پزشکی و دندون و مهندسی های شریف قبول میشن چرا نری؟
نه بابا اینجوریام نیس
اتفاقا تو مدارس تیزهوشان روحیه ی بچه های حساس خراب میشه . موفقیت هم به هرقیمتی خوب نیس که تو مدرسه تیزهوشان تمام حس و حال خوبشونو بزارن پای رقابت و نمره و سمپاد و ...
حالم مثل صبح روز پایان جنگه:)حالم خیلیییی خوبه هاا...ولی هرطرف رو نگاه میکنم ویرانیه!هر بار که وسوسه میشدم تکه ای از خدایم را میفروختم،امروز به هر قیمتی خریدارم،خدایی را که مفت فروختم....🙃(جز توکل به خدا سرمایه ای نیست مرا)میشه برا سلامتی امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟!😊💚دنیا جای امنی برا عاشق شدن نیست...🌱تاپیک های کتابخوانی تگم کنید لطفااا😘
فقط اونقد فشار میارن مجبور شی صد تا کمک درسی رو بخونی تا بتونی تو اون مدرسه دووم بیاری
ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم. به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست. بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم. اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
بنظرتون اونی که مدرسش عادیه چقد احتمال داره یه رشته خوب قبول شه ، اصلا مبشه؟
اصلاا برا کنکور چیز قطعی نمیشه گفت که
مگه کم بودن اونایی که از روستاهای دورافتاده رتبه برتر شدن؟
خداکنه ادم خودش تلاش و اراده داشته باشه بقیش همه درست میشه