2777
2789
عنوان

چقدر هفتگی به بچه ای که ابتدایی میخونه میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 48 پست
اهاخب خواهر من کلا سومه؛یکیشون هم پیشه،ماهیی ۱۰۰ میگیرین و معمولا باهاش میرن شهر بازی کنار خونه ۲ ۳ ...

عزیزمم خدا حفظش کنه 😍

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پسرم کلاس سوم هست پول هفتگی نمیدم اگه چیزی بخواد و بگه پول بده بخرم بهش میدم چون به نظرم ه ...

منم نمیدادم اینیستا پست دیدم به بچه هاتون پول بدید منم امسال دادم دیگه

از سنین بالاتر که قدرت درکشون بیشتر میشه خوبه بهشون پول داد.

بله من اشتباه کردم ولی دیگه بهش میگم بنداز قلکت نمیزارم ببره مدرسه

یه معصومه جون هست تاپیک مدیریت وپسنداز نی نی سایت برو بخون ببین چجور بچهاشو یاد داده کنار خرج کردن ...

عزیزم کاربریشو تگ میکنی بی زحمت؟

عزیزم کاربریشو تگ میکنی بی زحمت؟

بزن تایپیک مدیریت و پسنداز مخارج و  نکات خانداری  برات میاد  من بلد نیستم  شاید خانما اینجا بلد باشن چون  تا 60هزار  جلو رفته  وخیلیاااا انجا فعالن تو نی نی سایت

دخترم کلاس دومه 

روزای ۲شنبه ۱۰۰تومن بهش میدم درکنارشم تغذیه براش میزارم.

امااااا من بهش ی چیزی گفتم ک کلا بهش پایبنده ...اینکه ی مقداری از پولتو با حساب کتاب خرج کن باقیشو بزار بعضی چیزایی ک دوست داری وقیمت سبکی داره رو ....میتونه ماهانه جمع کنه پولاشو پایان ماه بخره اون چیزو ،منم ی مقدار کوچیک بهش کمک میکنم .

ماه قبل برای خودش ۲۵۰داد کیف پول خرید.

این ماه داره جمع میکنه ساعت بخره(ساعتشو خواهر کوچیکش خراب کرد)

پول میدی روش استفادشم بگومثلاسه تادستمال میخره بگومامان جون یدونه کافی بودیاداری فعلانخردیگه.... پسرمنم اوله اوایل غرمیزدکه همه دوستام پول میارن تونمیدی منم گفتم هرچی لازمه برات میزارم 50تومن فقط هفتگی بهت میدم یروزتوهفته هرچی دوس داشتی بخراونقدخوشحاله  خودش مدیریت میکنه که چی بخره مثلایباراشتهانداشت نهاردوسه قاشق خوردرفت منم غذابراش نذاشته بودم باپولش ساندویچ خریده بودباذوق میگفت مامان خیلی گشنم شدخریدمش... ببین بچه بایدیادبگیره پول رووقتی واقعابایدخرج بشه خرج کنه وگرنه هرچقدم بعدهاپول بدی براش کمه

اخه خیلی با ذوق نشونم میده دلم نمیاد بگم چرا خریدی

براش حساب باز کن ..کارت به اسم خودش ..ماهانه براش واریز کن .نه همیشه که پر توقع بشه ..گاهی بریز کاهی نه ..و باش خرف بزن بگو پس انداز کن ..یه موقع یه چیز مهم و گرون خواستی من برات نخریدم خودت بتونی بخری 

من دو تا پسر دارم ..قشنگ پس انداز میکنن ..ختی گاهی پارسیان میخرن 😁ولی این استقلال براشون خوبه ..خس خوبی میکیرن بدونن کلی پول تو کارتشونه

البته گفتم متوقعش نکن ..و گاهی هم نریز