2777
2789
نه بابا اینجوریام نیس  اتفاقا تو مدارس تیزهوشان روحیه ی بچه های حساس خراب میشه . موفقیت هم به ...

بابا من تیزهوشان بودم

اصلا اونجور جو خفقان و بسته ای نداره که همش پای درس باشی

اتفاقا جو خیلی صمیمی داره .. خیلی هم خوش میگذره

این تاپیک رو بخون.. مال کاربری خودمه اما ترکیدم😁😁

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7344492/یه-عکس-از-دوستان-دبیرستانم-پیدا-کردم-17-تاشون-پزشک-شدن

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل نمیشه چون تیزهاشون بودی و قبول شدی همه اونایی ک تیزهوشانن قبول میشن رشته های بالا نصف قبولیا ک ...

مگه من گفتم مدارس عادی قبول نمیشن؟؟؟ 

من فقط گفتم نصف بچه های تیزهوشان رشته های خوب قبول نیشن.. چیزی راجع به مدارس عادی نگفتم

لینک یه تاپیک بالاتر گذاشتم نگاش کن

اره عزیزم چرا نشه حتما میشه اگه مدرسه دولتی میری کلاس بیرون حتما برو اگه بتونی غیرانتفاعی بری که ب ...

اخه این که همه میگن تو تیزهوشان اکثرا قبول میشن دل آدم خالی میشه که اگه تو تیزهوشانیا نباشه حتما قبول نمیشه 🤕البته من کلاس نهمم و ان شالله که تیزهوشان امتحان میدم و قبول میشم اخه از این‌جهت میخوام برم که برا کنکور بهتره چون سخت گیریشون بیشتره باعث میشن بیشتر بخونیم . 

حالم مثل صبح روز پایان جنگه:)حالم خیلیییی خوبه هاا...ولی هرطرف رو نگاه میکنم ویرانیه!هر بار که وسوسه میشدم تکه ای از خدایم را میفروختم،امروز به هر قیمتی خریدارم،خدایی را که مفت فروختم....🙃(جز توکل به خدا سرمایه ای نیست مرا)میشه برا سلامتی امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟!😊💚دنیا جای امنی برا عاشق شدن نیست...🌱تاپیک های کتابخوانی تگم کنید لطفااا😘
اخه این که همه میگن تو تیزهوشان اکثرا قبول میشن دل آدم خالی میشه که اگه تو تیزهوشانیا نباشه حتما قبو ...

چه ربطی داره

ورودی دانشگاه ما 180 نفرن... 60 70 نفرش از تیزهوشانن

آمار

الان وضع ما به اصطلاح سمپادیا هم خرابه 

کم کاری معلما،  سختگیری های بیجا به خاطر حفظ شهرتشون 

باعث شدن تو سن کم هممون نیازمند روانپزشک شیم 

عصر ها هم همگی از ترس اخراج مستقیم کلاس خصوصی با هزینه های گزاف 😐

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
الان وضع ما به اصطلاح سمپادیا هم خرابه  کم کاری معلما،  سختگیری های بیجا به خاطر حفظ شهرت ...

واقعا ؟

زمان ما جو مدرسه عادی و شیرین بود 

واقعا هم اکثرا رشته های تاپ قبول شدیم 

از وقتی تیزهوشان رفت جزو آموزش پرورش بد شد 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بابا من تیزهوشان بودم اصلا اونجور جو خفقان و بسته ای نداره که همش پای درس باشی اتفاقا جو خیلی صمیم ...

درسته اما تو مدارس عادی هم کلا یه سری از دانش آموزا خیلیی رقابتین و برا نمره ی خوب خودکشی میکنن 

به شخصه الان که کلاس نهمم همکلاسی هایی دارم که برا نمره ۱۹ هم گریه میکنن 

بعد اینطور دانش آموزایی با این هوش خوبی که دارن اگه قبول شن و تیزهوشان برن اینقدرر درگیر رقابت با دانش آموزان اونجا میشن که دیگه اگه کنکور که سهله یه نمره کمتر از بقیه بگیرن زندگی براشون تمومه . این تو مدارس عادی هم هست چه برسه به مدرسه ی تیزهوشان که همه شاگرد های زرنگ کلاسشون بودن و مسلمه که اونجا هم میخوان بهترین باشن اما یهو وارد جو میشن و میبینن مث قبل حرف اولو تو کلاسشون خودشون نمیزنن و اذیت میشن . 

اینکه شما تو مدرستون اینطور جو نداشتین احتمالا استثنا بوده وگرنه اکثرا همینطورن 

مرسی حتماا میخونم👌

حالم مثل صبح روز پایان جنگه:)حالم خیلیییی خوبه هاا...ولی هرطرف رو نگاه میکنم ویرانیه!هر بار که وسوسه میشدم تکه ای از خدایم را میفروختم،امروز به هر قیمتی خریدارم،خدایی را که مفت فروختم....🙃(جز توکل به خدا سرمایه ای نیست مرا)میشه برا سلامتی امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟!😊💚دنیا جای امنی برا عاشق شدن نیست...🌱تاپیک های کتابخوانی تگم کنید لطفااا😘
واقعا ؟ زمان ما جو مدرسه عادی و شیرین بود  واقعا هم اکثرا رشته های تاپ قبول شدیم  از وق ...

تو نظام قدیم تموم شد 

نظام جدید رسما نابود شد 

شهریمون با مدارس غیر دولتی برابره 

نود درصد معلما هم دبیرای عادی و پیر مدارس متوسط 

یاد گرفتن فقط بیان بگن مبتکران رو بخونید 

کتابی که چاپ چهارمش پنجاه درصد اشکاله و نصف اثبات ها ناقصه

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
درسته اما تو مدارس عادی هم کلا یه سری از دانش آموزا خیلیی رقابتین و برا نمره ی خوب خودکشی میکنن  ...

نمیدونم شاید

به شخصیت فرد هم بستگی داره.. بعضیا استرسی نمیتونن اضطراب و نگرانی شونو کنترل کنن.. بعضیا زمینه افسردگی دارن خودشون... همه اینا باعث میشه محیط واسه ادما شرایط متفاوتی رو ایجاد کنه

و به نظرم اگه تیزهوشان نمیدید حداقل یه مدرسه غیرانتفاعی خوب برید.. متاسفانه متاسفانه کنکور دیگه مثل دهه 60 و 70 نیست که هر کی کتاب رو بیشتر بخونه رتبش بهتر میشه.. کنکور الان رقابت بر سر امکاناته متاسفانه

چه ربطی داره ورودی دانشگاه ما 180 نفرن... 60 70 نفرش از تیزهوشانن

خیلی ربط داره . 

اگه اینطور باشع پس دیگه اون فردی که میخواد کنکور بده و شزایط کاملا عادی داره ناامید میشه که البته من باز میگم کنکوری نیستم اما پشت کنکوریا شرایط سختی دارن و اگه بخوان اینطور بگن از ۱۸۰نفر که قبول میشن ۷۰ تاش سمپادی . نصف دیگش سهمیه دارها و ...پس دیگه آدمای عادی کلا بیخیال کنکور شن؟

الان وضع ما به اصطلاح سمپادیا هم خرابه  کم کاری معلما،  سختگیری های بیجا به خاطر حفظ شهرت ...

منم تو پستم همینو گفتم اما خیلیا میگن اصلا جو مدارس تیزهوشان اینطور نیس 

پس واقعا چیزایی که میشنویم حقیقت هم داره تا حدودی 

البته استثنا همیشع وجود داره .

موفق باشید 

اخه این که همه میگن تو تیزهوشان اکثرا قبول میشن دل آدم خالی میشه که اگه تو تیزهوشانیا نباشه حتما قبو ...

اره دقیقا من یازدهمم میخوام اط الان بخونم واسه کنکور حرف تیزهوشان ک میاد استرس میگیرم و این ک دهمم صفره صفره😓

خیلی ربط داره .  اگه اینطور باشع پس دیگه اون فردی که میخواد کنکور بده و شزایط کاملا عادی داره ...

حقیقته نمیشه کتمانش کرد

ولی خب اون 100 نفر دیگه از کجان؟ از مدارس عادی دیگه

و اینکه تیزهوشان رفتن دلیل بر قبولی ادم نمیشه

اون شخص خودش هم هوش هم پشتکار داشته که تیزهوشان قبول شده پس مطمعنا کنکور هم قبول میشه