2777
2789
منم تو پستم همینو گفتم اما خیلیا میگن اصلا جو مدارس تیزهوشان اینطور نیس  پس واقعا چیزایی که ...

بله کلاس برادرم اینا سال 98هشون به شدت درسخون بودن 

نمرات و تراز عالی داشتن 

از 27نفر یه نفر تک رقمی شد 

سه نفر با سهمیه پزشکی دراومدن و برادر من دارو یه یه پرستاری بقیه همشون شکست خوردن 

مجبورا یا مهاجرت کردن یا الان تو دانشگاه آزاد و پیام نور نشستن خیلیا کلا ترک تحصیل کردن 

ممنون عزیزم شما هم انشاءالله در هر مقطعی که هستی موفق باشی

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
نمیدونم شاید به شخصیت فرد هم بستگی داره.. بعضیا استرسی نمیتونن اضطراب و نگرانی شونو کنترل کنن.. بعض ...

اره و من اینو به این دلیل میگم که اکثر اینایی که در حال حاضر تیزهوشان قبول میشن خیلی حساسن و در رابطه با درس و نمره روحیه ضعیفی دارن طوری که خوشبختیشون محدود میشه تو نمره های بیستشون 

حالا ببینید چه بلایی سرشون میاد وقتی وارد تیزهوشان بشن و برا دووم اوردن و کنکور خودشونو اذیت کنن😕

بله درسته من که تصمیم دارم بخونم و همون تیزهوشان رو قبول شم اما اگه قبول نشم متاسفانه مدرسه غیردولتی هم نمیتونم برم و با مدرسه ی عادی سعیمو میکنم همونی که میخوام رو بدست بیارم 

حالم مثل صبح روز پایان جنگه:)حالم خیلیییی خوبه هاا...ولی هرطرف رو نگاه میکنم ویرانیه!هر بار که وسوسه میشدم تکه ای از خدایم را میفروختم،امروز به هر قیمتی خریدارم،خدایی را که مفت فروختم....🙃(جز توکل به خدا سرمایه ای نیست مرا)میشه برا سلامتی امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟!😊💚دنیا جای امنی برا عاشق شدن نیست...🌱تاپیک های کتابخوانی تگم کنید لطفااا😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره و من اینو به این دلیل میگم که اکثر اینایی که در حال حاضر تیزهوشان قبول میشن خیلی حساسن و در رابط ...

تلاش کن انشالله اگه تیزهوشان نشد نمونه دولتی حتما میشه👌👌

آدما تو تاریکی از تنهایی نمیترسن ازینکه تنها نباشن میترسن:)
اره دقیقا من یازدهمم میخوام اط الان بخونم واسه کنکور حرف تیزهوشان ک میاد استرس میگیرم و این ک دهمم ص ...

شما تیزهوشان نیستی ؟ 

تو مدرسه عادی هستین درسته ؟

از ته دلممم امیدوارم قبول شید تو بهترین دانشگاه و بهترین رشته ای که خودتون دوس دارید. 

اصلا به خودتون نگرانی راه ندید که باعث درست شدن شرایط نمیشه و فقط کاری میکنه که تمرکزتون کم شه 

حالم مثل صبح روز پایان جنگه:)حالم خیلیییی خوبه هاا...ولی هرطرف رو نگاه میکنم ویرانیه!هر بار که وسوسه میشدم تکه ای از خدایم را میفروختم،امروز به هر قیمتی خریدارم،خدایی را که مفت فروختم....🙃(جز توکل به خدا سرمایه ای نیست مرا)میشه برا سلامتی امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟!😊💚دنیا جای امنی برا عاشق شدن نیست...🌱تاپیک های کتابخوانی تگم کنید لطفااا😘
حقیقته نمیشه کتمانش کرد ولی خب اون 100 نفر دیگه از کجان؟ از مدارس عادی دیگه و اینکه تیزهوشان ...

بله هستن درصدی هم که از مدارس عادی قبول میشن 

اما خب میگم تو هیچچچ حالتی و هیچچ شرایطی چیز قطعی برا کنکور وجود نداره . 

بله کلاس برادرم اینا سال 98هشون به شدت درسخون بودن  نمرات و تراز عالی داشتن  از 27نفر یه ...

اره دیگه یهو همشون از بهترین حالت ممکن افت پیدا میکنن 

خیلی ممنونم 💜🌷

تلاش کن انشالله اگه تیزهوشان نشد نمونه دولتی حتما میشه👌👌

مرسی ان شالله💛